Buna! Toti ne simtim la un moment dat ghinionisti. Ne intrebam "de ce?". Nu e corect asa! Suntem prea egoisti si de aceea credem ca suntem egoisti. Nu stim sa apreciem lucrurile simple, fara de care viata ar fi un chin. Gandese-te la tot ceea ce ai! Esti o norocoasa! Dumnezeu ne iubeste pe toti si intr-o zi va rasari soarele si pe strada ta, desi e toamna. In legatura cu baiatul de care-ti place... poate asa a fost dat sa fie. Va veni si momentul acela cand va trebui sa va intalniti si sa vorbiti. Si... conteaza foarte mult varsta! Nu te avanta de la 12 ani in relatii cu baietii, deoarece mai tarziu vei regreta, iar el te va dezamagi, chiar daca acum, nu iti poti imagina un esec in viata ta. Fii tare, si ai mai multa incredere in fortele tale proprii! Mult succes!
P.S.: Cred in noroc, dar nu si in ghinion. Practic nici unul, nici celalalt nu exista, ci sunt o forma de existenta a gandirii. Te pup!
Multumesc! Oricum, eu nici nu ma gandesc sa fiu cu baieti de la 12 ani, de la 16-17 ani da, dar nu inainte. Vreau doar sa-l vad, sa vorbim atat, el nici macar nu ma baga in seama, macar ''Ceau'' sa-mi zica si nu-mi mai trebuie nimic.
Te cred! Multumesc pentru fundita portocalie! E superba!
Nu ai pentru ce! :*
E foarte bine ca nu vrei acum baieti! Te sfatuiesc sa iti alegi o materie de acum si sa o stii foarte bine. Pune accent pe scoala si totul va fi bine! Te pup!
Mersi mult! O sa incerc sa-mi aleg o materie fara matematica! =D
Apropo,daca conteaza, am 12 ani.Da, stiu, poate sunt mica, dar anii nu conteaza.
Toti trecem prin fazele astea. Dar nu te intrista, caci dupa ploaie vine soare, deci dupa ghinion vine noroc. Daca ai avut mult ghinion, s-ar putea ca mai tarziu sa ai mult noroc. Deci iti doresc noroc!