| Anonimus12468 a întrebat:

As vrea sa va intreb pe toti daca va place filmul Lemonade Mouth si daca ati vrea sa faceti o trupa exact ca a lor.
Eu sunt dispusa sa fac o formatie, eu cantand la clape, in Cluj. Cine e dispus\a sa faca un mic sacrificiu in vara asta? Am putea lega prietenii stranse, excursii, am putea devenii celebrii... etc.
Ce ziceti?

8 răspunsuri:
| paulthegame a răspuns:

Viata bate filmul

| Anonimus12468 explică (pentru paulthegame):

Nu trebuie sa faci exact ca si ei, doar ideea am luat-o din film. Poti canta cu trupa la nunti sau petreceri sau la balurile scolii, nu neaparat sa fii ca Scorpions big grin(de ex.)

| Rakanishuu a răspuns:

Lol laughing) Ce pot sa spun, si eu am fantezii dupa ce vad un film care imi place. Dar nu ma apuc sa pun o intrebare stupida pe un site public. laughing) Eu zic sa lasi muzica in pace, ca nu ti-a gresit cu nimic.

| Anonimus12468 explică (pentru Rakanishuu):

Eu am pus intrebarea ca sa primesc un raspuns si sa vad care e parerea altora. Daca nu-ti convine, nimeni nu te obliga sa raspunzu. Sa nu mai zic ca muzica e viata mea asa ca nu am cum sa ma despart de ea

| Rakanishuu a răspuns (pentru Anonimus12468):

Mdabatting eyelashes... In orice caz pana la celebritate cel putin mai ai muuuult. Si oricum pana la trupa trebuie sa stii foarte bine sa canti, nu doar sa zdrancani chitara, pianul etc. O nota gresita si te faci de rahat. Dar multa bafta.winking Oricum parerea mea este ca mai ai de stat pe afara pana urci pe scena. Dar te inteleg, si eu voiam sa fiu ninja ca si Naruto cand era mica. laughing)

| Anonimus12468 explică (pentru Rakanishuu):

Eu sunt la o scoala de muzica si am participat la nenumarate concursuri, deci am fost pe scena de multe ori si stiu sa cant la un instrument(ba chiar la mai multe). Nu doresc faima, doar sa fiu pe scena si sa cant, asa ca asta nu va fi o problema happy

| Rakanishuu a răspuns (pentru Anonimus12468):

Aha...

| mini35 a răspuns:

DA sigur si dupa un an nici no sa iti mai aduci aminte sa stii ca toti ne dorim multe dar ca sa iti faci o trupa e foarte greu si nu tot ce vezi in filme sau desene se intampla.Dar oricum succes cu trupa.

Întrebări similare