Buna,Ceva de genu` mi s-a intamplat si mie, insemna ca aceea persoana e afecata de faptul ca tu ai stat cu prietenul lui si el se dadea la prietenele tale deoarece cred ca vroia sa te faca geloasa, si cuvintele spune de el nu ar trebui sa te afecteze daca tu stii ca nu esti asa nu are rost ce crede el! Si plus spune asta pentru ca e ranit. dar oricum cred ca te place. bafta si incearca sa nu pui la suflet vorbele care ti le spune `
Cea mai mare greseala posibila a fost sa-i faci in ciuda, baietii reactioneaza urat cand fosta lor procedeaza in felul ala.In afara de a simple talk cu el, nu cred ca mai ai ce face, spune-i ca te-ai combinat cu ala doar ca sa ii faci in ciuda si ca inca mai tii la el, daca te refuza, nu prea mai ai ce face cu el.
Mersi pentru sfaturi oricum d1onn5o am stat dupa el sa ne impacam mult timp si el ce facea se dadea la prietenele mele si umbla cu fete pe care le cunosc "defila" prin fata mea si cand am vazut ca face asa i-am facut si eu la fel
Pai nu te-ai gandit nici odata ca poate iai facut rau unei persoane si ea sa razbunat?