| CannbalCorpse a întrebat:

Bună TPU, aş vrea să vă propun ceva. Am văzut pe net un anunţ FREE HUGS şi m-am documentat http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
Am văzut un video clip interesant legat de o poveste şi mai interesantă!
M-a făcut să plâg, cea ce a fost foarte ciudat, povestea este una deosebită cărora mulţi am trecut prin ea!
Campania "Free Hugs" a fost initiata in 2004 de australianul Juan Mann, care povesteste despre cum a inceput totul:

"Locuiam in Londra cand viata mea a avut o turnura radicala si a trebuit sa vin acasa. Cand am ajuns in Sydney, tot ce aveam era o geanta plina de haine si o lume plina de probleme. Nimeni nu m-a intampinat la sosire cu Bun venit si nu am putut suna acasa. Am ajuns un turist in propriul meu oras.

Stand acolo la terminalul de sosire si privindu-i pe ceilalti pasageri cum isi intalneau prietenii si familia care-i astepta deja, cu braje larg deschise si fete zambitoare, imbratisandu-se si razand, am dorit si eu ca sa existe cineva care sa ma astepte si pe mine. Cineva care sa fie fericit sa ma vada. Sa imi zambeasca. Sa ma imbratiseze.

Deci am luat un carton si un marker si am facut o pancarta. Am cautat cea mai populata intersectie de pietoni din oras si am ridicat aceasta pancarta deasupra capului, cu cuvintele Free Hugs inscriptionate pe ambele parti.

Timp de 15 minute, oamenii se uitau pur si simplu prin mine. Prima persoana care s-a oprit, m-a batut usor pe umar si mi-a spus faptul ca in acea dimineata cainele ei tocmai murise. Mi-a spus cum in acea dimineata s-a implinit exact un an de la moartea singurei fice intr-un accident de masina. Cat de mult lucrul de care ea avea nevoie acum, cand se simtea cea mai singura persoana din lume, era o imbratisare. M-am aplecat pe un genunchi, ne-am pus mainile unul in jurul celuilalt si, atunci cand ne-am despartit, ea zambea.

Cu totii avem probleme si cu siguranta ale mele nu se comparau cu ale dansei. Dar sa vezi cum cineva care era asa de abatut a zambit chiar si pentru o secunda… a meritat."

Proiectul s-a raspandit in scurt timp in 80 de tari si are acum o zi oficiala a carei data difera de la an la an. In Romania, prima data cand oamenii au iesit pe strada cu pancarte "Free Hugs" a fost 23 decembrie 2006.
Din 2006 până acum a trecut mult! Hai să facem o zi a imbrăţişărilor gratis! Şi să ne gândim şi la cei care nu se pot bucura de asta! Hai să fim mai buni!
Să facem o zi a FREE HUGS(imbrăţisări gratis) Şi să fiăm o zi, sper că mulţi vor agreea ideea.

4 răspunsuri:
| IoanaTempah a răspuns:

Multe activitati de genul acesta au fost organizate deja in functie de orase. De exemplu eu sunt din Iasi si am primit in repetate randuri un event pe facebook in care eram invitata sa particip la o asemenea manifestare. Dar, sincer nu cred ca s`a realizat o activitate de acest gen pentru toata tara in aceeasi zi, oricum interesanta idee thinking

| CannbalCorpse explică:

Fixăm! scuzaţi greşeala -.

| CannbalCorpse explică:

@IoanaTempah chiar şi mie îmi pare imposibil, da' chiar ar fi frumos să vedem oamenii zâmbind măcar şi pentru o secundă.Aş vrea să facem aşa ceva, la prima vedere pare chiar imposibil! Dar cine ştie oricum Free hugs for you love struck

| beebyy a răspuns:

Si eu as vrea. daca se face sa ma chemati si pe mine!:*