Din pacate nu exista niciun leac miraculos prin care sa-l uiti, durerea va trece cu timpul.Cel mai bine ar fi sa nu mai ai niciun contact cu el si incearca sa iti ocupi timpul cu ceva.Este de apreciat faptul ca desi ai o viata atat de grea pui scoala pe primul loc, asta arata ca esti persoana puternica si vei reusi sa treci peste acest baiat.
In primul rand cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu parintii tai, sa le explici ca tu faci tot ce este posibil sa ajungi ceva, de invatat te chinui sa inveti, esti o fata cuminte si vrei doar putina intelegere, ei nu rezolva nimic cu bataia, din contra. prin bataie te fac pe tine sa nu te mai intelegi, iti dau impresia ca nu esti la fel de buna ca ceilalti iar tu ar trebui sa te accepti asa cum esti.
In legatura cu acel baiat, e greu pentru ca eu nu il cunosc dar in momentul in care a aflat prin ce situatie grea treci trebuia sa fie langa tine, asta daca intr-adevar sentimentele lui erau adevarate si nu te mintea. Nu trebuie sa incerci sa uiti pentru ca este imposibil dar trebuie sa accepti adevarul asa cum este, in viata nimic nu este usor. cu cat crestem trebuie sa facem fata unor situatii noi.
Problema principala este cea cu parintii, pe care trebuie sa o rezolvi neaparat, daca te pot ajuta mai mult ma gasesti pe id-ul m. iulia23.
Buna, intr-adevar nu ai o viata tocmai usoara si te admir pentru eforturile tale.In primul rand niciodata sa nu te invinovatesti pentru situatia ta din familie sau cea financiara, daca baiatul acela te-a respins numai pentru ca a aflat anumite lucruri despre tine inseamna ca este un dobitoc, scuza-mi expresia dar asa este.La un moment dat timpul le va rezolva pe toate,incearca sa nu te necajesti prea mult pentru ca nu e vina ta si tu oricum ai nevoie de un baiat care sa te inteleaga si sa te sprijine,cu un suflet la fel de mare ca al tau. Incearca sa iti gasesti alte activitati, asa il vei mai scoate din cap pe respectivul,vorbeste si cu mama ta si incearca sa ii explici cum e pentru tine si ca nici tie nu iti e usor,voi ar trebui sa fiti unite in situatia voastra, cat despre vise, ei bine nu sunt reale deci nu le baga in seama. Succes si sanatate iti doresc! :*
anonim_4396 întreabă: