| Ariyana a întrebat:

Buna,TPU! As vrea sa va spun "povestea" tenului meu.La 12 ani,cand mi-au aparut primele cosuri si nu am avut grija de ele,nu ma demachiam seara, am hotarat sa ma duc la cosmetica pentru extragerea lor.Acum am 14 ani si m-am mai dus la cosmetica de atunci de inca vreo 4 ori si de fiecare data fata a inceput sa imi ramana curata din ce in ce mai putin si sa se refaca acneea din ce in ce mai repede.Ideea este ca nu am multe cosuri,am cateva pe frunte, dar am mai multe puncte negre de care nu reusesc sa scap si care se inmultesc constant langa nas si pe barbie.Am gasit pe internet asa zisa cea mai buna metoda ca sa scapi de acnee pe vecie,indiferent de varsta, tratamentul cu laser.Cred ca si pretul reflecta asta:minim 1500 de lei(15 milioane).Ei bine,eu nu stiu daca e adevarat, dar pretul mi se pare cam mare.Asa ca am gasit alta metoda care remediaza acneea si te ajuta sa scapi pe parcurs de ea, tratamentul dermatologic.Asa ca, am cateva intrebari:
1)Credeti ca tratamentul cu laser chiar functioneaza atat de bine?
2)Dar tratamentul dermatologic? Ati incercat?
P.S.:Am incercat multe multe creme care au fost extrem de scumpe si nu au avut nici un efect.

5 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Chiar esti in stare sa treci printr-o procedura costisitoare si complicata pentru a remedia o problema care oricum va trece cu timpul? Nu inteleg de ce te crizezi atata din cauza unor cosuri, chiar tu ai spus ca nu ai multe.Nu vrei mai bine sa incepi sa-ti ingrijesti tenul corespunzator? Spala-te cu un gel pentru curatarea fetei de doua ori pe zi(dimineata si seara), apoi da-te cu lotiune tonica si crema(daca vrei, una speciala pentru ten acneeic).Si o data pe saptamana foloseste un gel exfoliant, asta ar trebui sa rezolve problema punctelor negre, sau macar sa impiedice inmultirea lor.Si degeaba incerci creme scumpe, daca esti prea lenesa sa te demachiezi corespunzator in fiecare zi si sa le aplici pe tenul curat nu te mai mira ca nu au niciun efect!

| Ariyana explică (pentru anss23):

Eu am zis ca la 12 ani nu ma demachiam.Acum de cel putin 3 ori pe zi ma demachiez si ma dau cu lotiune tonica big grin.

| Angellx3 a răspuns:

1 ] eu cred ca da multa lume se duce cu diferite probleme iar laserul este bun big grin

2] nu, nu am incercat

si eu folosesc o crema/ solutie : doina si am de la avon o solutie foarte buna : Avon Care 3 in 1 mie imi face tenul mai curat si il lumineaza imediat. acum nu stiu depinde si de ten

| puffii548 a răspuns:

Fa ce vrei tu. Daca nu risi nu castigi! Succes! fundalove struck?

| 4everkid a răspuns:

1-tratamentul cu laser nu mi se pare foarte bun mai ales la varsta ta.
2-nu,nu am incercat.
Incearca black head toner de la oriflame (pe mine ma ajuta la disparitia punctelor negre si curatirii fetei)