Chiar esti in stare sa treci printr-o procedura costisitoare si complicata pentru a remedia o problema care oricum va trece cu timpul? Nu inteleg de ce te crizezi atata din cauza unor cosuri, chiar tu ai spus ca nu ai multe.Nu vrei mai bine sa incepi sa-ti ingrijesti tenul corespunzator? Spala-te cu un gel pentru curatarea fetei de doua ori pe zi(dimineata si seara), apoi da-te cu lotiune tonica si crema(daca vrei, una speciala pentru ten acneeic).Si o data pe saptamana foloseste un gel exfoliant, asta ar trebui sa rezolve problema punctelor negre, sau macar sa impiedice inmultirea lor.Si degeaba incerci creme scumpe, daca esti prea lenesa sa te demachiezi corespunzator in fiecare zi si sa le aplici pe tenul curat nu te mai mira ca nu au niciun efect!
1 ] eu cred ca da multa lume se duce cu diferite probleme iar laserul este bun
2] nu, nu am incercat
si eu folosesc o crema/ solutie : doina si am de la avon o solutie foarte buna : Avon Care 3 in 1 mie imi face tenul mai curat si il lumineaza imediat. acum nu stiu depinde si de ten
1-tratamentul cu laser nu mi se pare foarte bun mai ales la varsta ta.
2-nu,nu am incercat.
Incearca black head toner de la oriflame (pe mine ma ajuta la disparitia punctelor negre si curatirii fetei)
anonim_4396 întreabă: