Si mie imi ziceau multi baieti mai mari cand eram mica asta: ca sunt draguta si ma voi face inalta si frumoasa.
cred ca atitudinea lui e normala, dar nu cred ca te place
trebuie sa-l uiti ca este prea mare
cand vei creste el va fi si mai batran si pe la 20 tu vei fi interesata de altfel de baieti si el va mai avea putin pana la 40 si nu va tine.
diferentele astea schimba mult, e diferenta de generatie si de idei.
diferenta de maxim 3 ani e perfecta
Dar stiu cupluri care au diferenta de 13 ani de exemplu
Stiu si eu cupluri cu diferente mai mici sau mai mari in fine.
intr-o relatie cu o diferenta de 6 ani, dupa 2 ani de relatie, s-a ajuns la acelasi final:
diferenta de generatie, de idei, obiceiuri diferite.
Dar sunt cupluri care au diferenta de varsta, de exemplu parintii mei au aproape 13 ani diferenta
Ma indoiesc ca si au inceput relatia cand unul din ei avea 14 ani
NUU cand s-au cuplat ea avea 16-17 ani si el 34-35
O reteta pentru a-l scoate din minte nu cred ca exista/ Fiecare dintre noi a patit cate o chestie de genul tau( bine poate nu chiar asa) Eu zic ca la un moment dat o sa il uiti, poate dupa ce dai peste altcineva de varsta ta/ Oricum diferenta e mult prea mare/ Iar la faza ca sa astepti sa cresti e ok, dar si el o sa imbatraneasca/ bafta
Pai si Paul Walker ca are a murit avea 40 ani avea o iubita de 22 ani, si era impreuna de cand ea avea 16 ani, si diferenta intre ei e de 17 ani.
Cred si eu ca avea o bunaciune de 22 ani, la cati bani avea el doar nu credeai ca umbla cu femei de varsta lui
De cele mai multe cazuri, persoanele, sau mai degraba fetitele de genul tau, sunt orbite de dragostea, parca la prima vedere. Problema este ca tu vezi doar partea buna in el, uite-te si singura, nu ai scris nimic de rau despre el. Ai sa reusesti sa-l cunost in timp, vei intelege ca nu e tipul tau atunci cand isi v-a dezvali identitatea sa mai intunecata. Bafta!
Nu are parte intunecata, e cel mai sincer tip, chiar stiu cat de cat de trecutul lui si nu avut o parte intunecata, numai daca e beat, atunci e violent dar lui nu-i prea ii place sa bea, a avut si o relatie cu fata timp 15 ani dar s-a despartit din cauza distantiei.