| Damii a întrebat:

As vrea si eu niste povestioare din alea scurte dar din cale sa extragi o morala! De exemplu, cum e asta: Un copil ii spune mamei lui: "Mamă, am scris ceva pe cearceaf cu ruj." De furie mama a inceput sa isi bata copilul fara nepasare pina ce copilul si-a pierdut constiinta.Inconştienta şi în lacrimi, a incercat sa-i deschida ochisorii, dar era prea târziu ...inima lui mica a... a încetat sa mai bata. In dormitor pe cearceaf scria: "Te iubesc mama".
Poate stiti voi niste siteuri...plizzz!
FUNDA!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! sunt prea plangacioasa eu? ori inima mea de MAMA a reactionat ca atare? din pacate nu cunosc vreun site, dar o asemenea povestioara am citit acum cateva zile trimisa de Ema cu titlu: Tu cat timp acorzi copiilor tai? intra la ea sa citesti mica povestioara, care e trigator la cer...straight facestraight face fara cuvintestraight facestraight face sunt mama a doi copii, dar ca orice copil au facut si ai mei prostioare, dar nu am ajuns niciodata la extreme, am stiut sa ii cert, sa le tin morala atunci can am crezut ca au varsta adecvata pentrua intelege cat de cat, mai degraba il bat acum pe fiul meu ca are 23 de ani si pricepe ceva nu? tongue cu bataia nu rezolvi nimic, eu cu gura si cu vorba am stiut sa ii aduc pe linia de plutirelove strucklove struck papa si o zi bunawave

2 răspunsuri:
| katrina21darrell a răspuns:

Nu stiu siteuri de genu.Dar cand am citit ce ai scris mi-au dat lacrimilesad.E foarte frumos si trist

| Loyd06 a răspuns:

Ce "povestioara"...