| euzictutaci a întrebat:

As vrea si eu niste sfaturi de imbracaminte si de coafuri pentru scl big grin mentionez: sunt in clasa a 6-a big grin deci vreau sa fiu cat mai decenta big grin
legat de par: am parul cret si blond si lungut, tuns in scari fara breton
dau funda + voturi big grin:*

Răspuns Câştigător
| effect a răspuns:

Pai parul poti sa ti-l prinzi in diferite forme daca esti in clasa a 6a
-sa ti prinzi o coada mai sus
-sa ti prinzi doua codite

Sau poti odata la ceva timp sa iti intinzi parul :-)
Cred ca ti-ar sta ok
Sau poti sa il lasi si natural,doar sa il speli,il usuci si atat
Si ca imbracaminte,depinde daca voi aveti la scoala uniforma sau nu
Poti sa iti iei o pereche simpla de blugi,cu o camasa alba, ca sa fii decenta si sa accesorizezi cu o esarfa, ca sa ai ceva mai colorat :-)

4 răspunsuri:
| Proconsul a răspuns:

Hey.o tinuta casual este superba.si eu sunt tot in a 6a sii.ma imbrac cam asa niste tenisi,blugi negrii, un tricouas lung din matase alb si o vesta de blugi, dar model maieu, ca aici http://www.google.ro/......tp?/imgres

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paithinking blugi(deschisi la culoare) si un tricou (mov,rosu,albastru,turcoaz,si alte culori vesele) sau un maieut, bineinteles ca iti va fi frig, un hanorac pe deasupra negru si se poate si o esarfa asortata cu tricoul si cu parulthinking poti sa iti iei dintr-o parte si din cealalta parte si prinzi la spate cu o clama.happy

| FericituIndragostit a răspuns:

Buna.
Tot ceti pot spune e incerca sa porti niste pantaloni skini cu niste skeiti http://shop.u-man.ro/category/tenisi o sa arate fain cu orice te-ai imbraca.Paru poti sa til intinzi o sa arate ma bine dar inceraca sa fi cat mai naturala, esti in clasa a 6-a mai ai timp pentru farduri par intins

| iuby a răspuns:

Pai...daca as avea parul cret cred ca mi-as baga un pic de spuma in el, nu prea mult sa nu iese in evidenta big grin asa e cel mai cool!
Si imbracaminte...blugi si tricou(toate culorile)si...esarfa care sa se potriveasca cu tricoul.