Se iarta tot, dar nu se uita.
It's gonna take a miracle to bring me back,
And you're the one to blame.
Prea tarziu pentru regrete pentru lacrimi …Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte!
Un zambet nu inseamna intodeauna fericire aa cum o lacrina nu inseamna tristete poti plange cand esti fericit , poti sa razi cand inima iti plange
Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!
astazi plang. as vrea sa fug... sa-mi schimb identitatea. sa fiu alta. oare asa m-ati putea accepta?:[
O sa iubesc ce-mi place O sa uit ceea ce ma doare Nu o sa iert ceea ce mi se greseste O sa fiu buna cu cine merita! Si rea cu cine trebuie!
si ce daca loomea nu ma place 's obisnuita si nu fiu lasata in pace dar viatai cruda plina de greseli ce vrei sa fac? sa o repar eu?
Inainte sa plec vreau sa stii ceva:arunca pozele cu mine si sa nu’ti fie dor.ca n’are de cine.
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp : zambeste si e dulce
zambeshte chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
Telefonul il strang Cu obsesie in mana Nu stiu cum sa fac sa te sun Dar simt ca totul e degeaba Este fara rost Si stiu ca ziua asta Imi va merge prost
• Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •
Nu exista nu pot!
cand vei renunta sa te mai legi de o amintire, atunci vei fi in stare sa uiti
misauratcuviata întreabă: