Statusuri de dragoste:
Zi de zi, seara de seara, Suferinta ma apasa. Unde esti a mea comoara? Fii a sufletu-mi mireasa!
Ratacesc prin asta lume Cautând a mea aleasa. Vreau sa fii a mea minune, Daca inima te lasa!
Doar ochii tai stralucitori Din clipa-n care te-am vazut, Imi dau neîncetat fiori, Eu doar pe tine te-am placut!
Nu stiu daca tii la mine, Nu stiu cum s-a întâmplat! Tot ce-mi mai doresc pe lume, Este doar iubirea ta, Mai rostesc un singur nume, Vreau ca tu sa fii a mea.
Fara tine lânga mine, Viata n-are nici un sens; Nu stiu daca este bine, Doar pe tine te iubesc!
Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!
Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!
D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.
Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar 2, ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata!
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!
Soarele nu ar fi portocaliu, marea nu ar fi albastra, eu nu as fi fericit daca nu ai fii t.
Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua.
Daca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt asta, am nevoie de o inima. Pt o inima am nevoie de fericire. Pt fericire, am nevoie de tine
Buzele tale par sa se simta singure.N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!
Iubesc 3 lucruri: Soarele, Luna si pe tine. Soarele-ziua, Luna-noaptea iar pe tine te iubesc pentru totdeauna!
Cand te-am vazut prima oara, mi-ai incalzit inima.A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi fac inima sa arda!
Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva!
Inima-mi plange cu suspine, fiindca tu nu esti langa mine.Stiu, departarea este grea, dar te rog nu ma uita!
Te iubesc iti spun intr-o secunda, dar ca sa-ti demonstrez imi trebuie toata viata!
Te voi iubi la nesfarsit! Nu-ti voi jura dar… ITI PROMIT!
Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang, tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa iubesc!
Eu sunt aici, tu esti acolo. Unul dintre noi nu se afla unde trebuie.
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine… dar un singur lucru insa stiu: mi-e tare dor de tine.
Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca ii o sarutare trimisa din partea mea.
Nici o floare nu infloreste pana nu este udata, nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata.
Daca cineva iti spune ‘te iubesc’, tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.
Tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa-mi exprim iubirea iar pe tine cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima.
A iubi inseamna a suferi, dar cum tot mai multi fug de suferinta, tot mai putini stiu sa iubeasca.
A iubi o ora e ceva animalic, o zi e ceva omenesc, o viata intreaga e ceva ingeresc, dar a iubi toata viata o singura fiinta e divin!
Inima unui indragostit e ca o usa, se deschide atunci cand nu te astepti si nu intotdeauna la usa este cine trebuie.
Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi.
O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.
Iubeste inainte de a fi iubit, dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire.
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.
Visez doar la tine… visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?
Dragostea este un dar, nu o obligatie, asculta-ti inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti.
1. Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. – F. M. Dostoievski
2. Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. – Rainer Maria Rilke
3. Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete. – Emil Cioran
4. Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul. – Rabindranath Tagore
5. A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. – Antoine de Saint-Exupery
6. Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger. – Victor Hugo
7. Vrei sa fii iubit, iubeste! – Seneca
8. Iubirea este singura datorie pe care o cunosc. – Albert Camus
9. Intamplator, oricine poate iubi. – F. M. Dostoievski
10. Eu m-am nascut ca sa iubesc. – Sofocle
11. Iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste. – Dante Aligheri
12. Cauta iubirea cu inima, nu cu capul. – Mark Twain
13. Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt. – Euripide
14. Dragostea e asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor. – La Rochefocauld
15. Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
16. Dragostea arata omului cum ar trebui sa fie. – A. P. Cehov
17. Iubirea! Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el. – Michelangelo Buonarotti
18. Iubirea este arhitectul universului. – Hesiod
19. Dragostea e ca focul, daca n-o intretii, se stinge. – M. I. Lermontov
20. O dragoste apusa e ca un vulcan, niciodata nu...
***Da-le naibii de sentimente, am momente cand n-am argumente!
***Poate o alta ea îti va parea mai minunata, Simpla, Dar totusi complicata!
***Respect pentru baiatul care spune :" Nu pot, am prietena si o iubesc!?
***Nu exista cai gresite, doar drumuri alese prost. Nu exista „ nu pot", doar „nu vad nici-un rost".
***Si toti o intreaba ce s-a intamplat, ea le raspunde scurt "Nu ma intereseaza, l-am uitat! "
***Trebuie sa-mi pese mai mult de mine. Câteodata sa faci rau, aduce bine.
***Vrei sa o vezi din nou intrând pe usa, dar nu apare. Nu întelegi cum ieri a fost dependenta, azi nepasatoare.
***Pasiunile noastre sunt precum apa si focul, sunt buni servitori dar stapani periculosi.
***Femeia nu este doar sensibila, este si rebela si senzuala
***Sunt de acord cu obiceiul care spune ca barbatul trebuie sa sarute mana femeii cand o intalneste prima data.De undeva tot trebuie sa inceapa…
***Ea: Promite-mi ca nu vei iubi o alta fata.
El: Nu pot.
Ea: Ah. Deci exista altcineva.
El: Da. Seamana mult cu tine doar ca e mai tânara. Are ochii tai si într-o zi te va striga "mami".
***~ O femeie cu încredere în sine nu îsi arata trupul dezbracat, ci fata nemachiata~
***~ Când te ridici prietenii afla cine esti. Când cazi tu afli cine îti sunt prietenii. ~
***Maybe I am less than what you want, but you can be sure I.m more than what you deserve.
***Let your smile change the world, but never let the world change your smile!
***Cel mai frumos cadou nu il gasesti in magazine, ci in inimile prietenilor tai adevarati!
***Nu fii suparat din cauza oamenilor! Vor muri cu totii
***Love doesn’t need to be perfect. It just needs to be true!?
***~ As vrea sa pot "stinge" sentimentele mele pentru tine, cu aceiasi usurinta care-mi sting tigara. ~
***Crede-ma când îsi spun ca te iubesc! În viata mea n-am mintit mai frumos!
*** ~A kiss without a hug is like a flower without the fragrance.~
***Love the life you live and live the life you love!
***Fiecare esec este o importanta lectie de viata!
***Love is a ***, but everybody needs her!
***In viata trebuie sa fi capabil sa infrunti toate greutatile cu un zambet!
***When someone hurts you, cry a river, build a bridge and get over it!
***Dureaza o secunda sa superi pe cineva, dar sa bucuri pe cineva iti poate lua o viata intreaga!
***Prima iubire, primul sarut, prima oara… nu se uita niciodata!
***Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu!
Sunt Momente in viata cand esti mai impiedicata si mai aiurita ca niciodata!
Degeaba il ai langa tine, daca el nu'si poate lua gandu` de la mine.
Îmi spui ca sunt copilaroasa. Iarta-ma dar copilul asta n-are timp de-o rela? ie serioasa
Da ma prostule, te iubea!
Acum poti sa-ti dai si foc. Nu te mai vrea! winking
E dificila, e simpla, e inteligenta, e frumoasa si e sensibila.
De ce sa n'o iubesti? Cand ea si-ar da si viata sa fii cu ea?
Toti spun "... pana ce moartea ne va desparti "; eu nu vreau sa spun...
Pentru ca pe noi nici macar moartea nu ne va putea desparti?[
Vreau sa fii numai si numai al meu blushing? Pentru ca TE IUBESC?
Orice s-ar intampla voi fi acol-o sa iti alin durerea! Toate astea pentru un simplu motiv TE IUBESC INGERAS!
Doamne ce mult pot sa il iubesc.
Il iubesc...Il iubesc...Il iubesc.
Pareti frumoase, aproape culte. Atât de proaste si din ce în ce mai multe! laughingwinking
Daca e important pentru tine, vei gasi o cale. Daca nu, vei gasi o scuza
Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce e`n capul tau!
Încearca sa zâmbesti si urmeaza sfatul…Fii fericit, toate trec ba, da-le dracu’!
Ca mi-e dor! Sa iesim odata din acest decor. Sa simt iar ca pot sa zbor cu tine, deasupra tuturor! love struck
Am învatat sa am rabdare.
Funda?
Statusuri de dragoste:
Zi de zi, seara de seara, Suferinta ma apasa. Unde esti a mea comoara? Fii a sufletu-mi mireasa!
Ratacesc prin asta lume Cautând a mea aleasa. Vreau sa fii a mea minune, Daca inima te lasa!
Doar ochii tai stralucitori Din clipa-n care te-am vazut, Imi dau neîncetat fiori, Eu doar pe tine te-am placut!
Nu stiu daca tii la mine, Nu stiu cum s-a întâmplat! Tot ce-mi mai doresc pe lume, Este doar iubirea ta, Mai rostesc un singur nume, Vreau ca tu sa fii a mea.
Fara tine lânga mine, Viata n-are nici un sens; Nu stiu daca este bine, Doar pe tine te iubesc!
Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!
Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!
D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.
Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar 2, ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata!
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!
Soarele nu ar fi portocaliu, marea nu ar fi albastra, eu nu as fi fericit daca nu ai fii t.
Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua.
Daca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt asta, am nevoie de o inima. Pt o inima am nevoie de fericire. Pt fericire, am nevoie de tine
Buzele tale par sa se simta singure.N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!
Iubesc 3 lucruri: Soarele, Luna si pe tine. Soarele-ziua, Luna-noaptea iar pe tine te iubesc pentru totdeauna!
Cand te-am vazut prima oara, mi-ai incalzit inima.A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi fac inima sa arda!
Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva!
Inima-mi plange cu suspine, fiindca tu nu esti langa mine.Stiu, departarea este grea, dar te rog nu ma uita!
Te iubesc iti spun intr-o secunda, dar ca sa-ti demonstrez imi trebuie toata viata!
Te voi iubi la nesfarsit! Nu-ti voi jura dar… ITI PROMIT!
Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang, tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa iubesc!
Eu sunt aici, tu esti acolo. Unul dintre noi nu se afla unde trebuie.
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine… dar un singur lucru insa stiu: mi-e tare dor de tine.
Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca ii o sarutare trimisa din partea mea.
Nici o floare nu infloreste pana nu este udata, nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata.
Daca cineva iti spune ‘te iubesc’, tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.
Tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa-mi exprim iubirea iar pe tine cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima.
A iubi inseamna a suferi, dar cum tot mai multi fug de suferinta, tot mai putini stiu sa iubeasca.
A iubi o ora e ceva animalic, o zi e ceva omenesc, o viata intreaga e ceva ingeresc, dar a iubi toata viata o singura fiinta e divin!
Inima unui indragostit e ca o usa, se deschide atunci cand nu te astepti si nu intotdeauna la usa este cine trebuie.
Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi.
O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.
Iubeste inainte de a fi iubit, dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire.
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.
Visez doar la tine… visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?
Dragostea este un dar, nu o obligatie, asculta-ti inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti.
1. Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. – F. M. Dostoievski
2. Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. – Rainer Maria Rilke
3. Toate neputintele se reduc la una: aceea de a iubi, aceea de a evada din propria tristete. – Emil Cioran
4. Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul. – Rabindranath Tagore
5. A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. – Antoine de Saint-Exupery
6. Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger. – Victor Hugo
7. Vrei sa fii iubit, iubeste! – Seneca
8. Iubirea este singura datorie pe care o cunosc. – Albert Camus
9. Intamplator, oricine poate iubi. – F. M. Dostoievski
10. Eu m-am nascut ca sa iubesc. – Sofocle
11. Iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste. – Dante Aligheri
12. Cauta iubirea cu inima, nu cu capul. – Mark Twain
13. Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt. – Euripide
14. Dragostea e asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor. – La Rochefocauld
15. Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
16. Dragostea arata omului cum ar trebui sa fie. – A. P. Cehov
17. Iubirea! Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el. – Michelangelo Buonarotti
18. Iubirea este arhitectul universului. – Hesiod
19. Dragostea e ca focul, daca n-o intretii, se stinge. – M. I. Lermontov
20. O dragoste apusa e ca un vulcan, niciodata nu...
***Da-le naibii de sentimente, am momente cand n-am argumente!
***Poate o alta ea îti va parea mai minunata, Simpla, Dar totusi complicata!
***Respect pentru baiatul care spune :" Nu pot, am prietena si o iubesc!?
***Nu exista cai gresite, doar drumuri alese prost. Nu exista „ nu pot", doar „nu vad nici-un rost".
***Si toti o intreaba ce s-a intamplat, ea le raspunde scurt "Nu ma intereseaza, l-am uitat! "
***Trebuie sa-mi pese mai mult de mine. Câteodata sa faci rau, aduce bine.
***Vrei sa o vezi din nou intrând pe usa, dar nu apare. Nu întelegi cum ieri a fost dependenta, azi nepasatoare.
***Pasiunile noastre sunt precum apa si focul, sunt buni servitori dar stapani periculosi.
***Femeia nu este doar sensibila, este si rebela si senzuala
***Sunt de acord cu obiceiul care spune ca barbatul trebuie sa sarute mana femeii cand o intalneste prima data.De undeva tot trebuie sa inceapa…
***Ea: Promite-mi ca nu vei iubi o alta fata.
El: Nu pot.
Ea: Ah. Deci exista altcineva.
El: Da. Seamana mult cu tine doar ca e mai tânara. Are ochii tai si într-o zi te va striga "mami".
***~ O femeie cu încredere în sine nu îsi arata trupul dezbracat, ci fata nemachiata~
***~ Când te ridici prietenii afla cine esti. Când cazi tu afli cine îti sunt prietenii. ~
***Maybe I am less than what you want, but you can be sure I.m more than what you deserve.
***Let your smile change the world, but never let the world change your smile!
***Cel mai frumos cadou nu il gasesti in magazine, ci in inimile prietenilor tai adevarati!
***Nu fii suparat din cauza oamenilor! Vor muri cu totii
***Love doesn’t need to be perfect. It just needs to be true!?
***~ As vrea sa pot "stinge" sentimentele mele pentru tine, cu aceiasi usurinta care-mi sting tigara. ~
***Crede-ma când îsi spun ca te iubesc! În viata mea n-am mintit mai frumos!
*** ~A kiss without a hug is like a flower without the fragrance.~
***Love the life you live and live the life you love!
***Fiecare esec este o importanta lectie de viata!
***Love is a ***, but everybody needs her!
***In viata trebuie sa fi capabil sa infrunti toate greutatile cu un zambet!
***When someone hurts you, cry a river, build a bridge and get over it!
***Dureaza o secunda sa superi pe cineva, dar sa bucuri pe cineva iti poate lua o viata intreaga!
***Prima iubire, primul sarut, prima oara… nu se uita niciodata!
***Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu!
Sunt Momente in viata cand esti mai impiedicata si mai aiurita ca niciodata!
Degeaba il ai langa tine, daca el nu'si poate lua gandu` de la mine.
Îmi spui ca sunt copilaroasa. Iarta-ma dar copilul asta n-are timp de-o rela? ie serioasa
Da ma prostule, te iubea!
Acum poti sa-ti dai si foc. Nu te mai vrea! winking
E dificila, e simpla, e inteligenta, e frumoasa si e sensibila.
De ce sa n'o iubesti? Cand ea si-ar da si viata sa fii cu ea?
Toti spun "... pana ce moartea ne va desparti "; eu nu vreau sa spun...
Pentru ca pe noi nici macar moartea nu ne va putea desparti?[
Vreau sa fii numai si numai al meu blushing? Pentru ca TE IUBESC?
Orice s-ar intampla voi fi acol-o sa iti alin durerea! Toate astea pentru un simplu motiv TE IUBESC INGERAS!
Doamne ce mult pot sa il iubesc.
Il iubesc...Il iubesc...Il iubesc.
Pareti frumoase, aproape culte. Atât de proaste si din ce în ce mai multe! laughingwinking
Daca e important pentru tine, vei gasi o cale. Daca nu, vei gasi o scuza
Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce e`n capul tau!
Încearca sa zâmbesti si urmeaza sfatul…Fii fericit, toate trec ba, da-le dracu’!
Ca mi-e dor! Sa iesim odata din acest decor. Sa simt iar ca pot sa zbor cu tine, deasupra tuturor! love struck
Am învatat sa am rabdare.
Funda? :*