| Marrrii a întrebat:

As vrea si eu niste statusuri gen: Si prima fraza a fost:
HEY BOY, NU VREAU RELATII!
Si dupa o luna ne dadeam palpitatii.
Si in engleza daca puteti nu conteaza!
Fara site-uri. Funda cel mai bun raspuns.

11 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Dupa felul in care scrii esti o fetita cu prea multe figuri si ar trebui sa iti vezi in pana mea de scoala si sa alsi tampeniile pe TPU.

| Marrrii explică (pentru Laura927):

Mai fata pe TPU esti sa raspunzi la intrebari nu sa critici! uitate mai intai la scrisul tau si pe urma comenteaza de altii.

| Laura927 a răspuns (pentru Marrrii):

Stii ce piti mica ce esti tu!
In primul rand nu ai pus o intrebare! Ai figuri in cap, crezi ca esti super inteligenta cu engleza de doi bani pe care o scrii.
Si eu vorbesc engleza dar nu imi pun statutusuri in engleza ca sunt romanca in pana mea.
Pariez ca 99% dintre prietenii tai nici nu inteleg ce scrii tu in statutul tau.
Asa ca pune mana pe carte si nu vorbi prostii pe TPU. posteaza o intrebare. Si ti se va raspunde corect.
De ce crezi ca nimeni nu ti-a raspuns? Numai pe mine mai inervat cu pitiponcerile de doi bani care ai si ti-am raspuns.
Si pentru informarea ta scrisul meu se datoreaza asa naspa din cauza tabletei, nu stau sa correctez fiecare greseala pentru altii prosti ca tine care nu inteleg.hai pa

Din nou o atitudine pe care nu mai pot si nu mai vreau sa o comentez fiindca nu vreau sa ma cobor la nivelul tau! De unde stii tu ca sunt piti? Uita-te draga mai intai la tine si pe urma sa comentezi de altiiwinking

Cand aveam varsta ta ma jucam inca cu papusi nu aveam baieti in cap si altele ce mai ai tu..nivelul tau este un 0 rotund!
Te-am intrebat mai devreme, de ce crezi ca nimeni nu ti-a raspuns!?
Nu te intrebi?
Nu sunt piti ca si tine.
Si nu postez "hey boy, nu vreau relatii" asta inseamna sa fii piti.
M-ai inteles durere mica de cap?

Eu as zice sa te mai gandesti putin inainte de a spune vorbele astea! De unde sti tu ce am eu in cap? Exact nu stii! Nu sti nici macar cati ani am. Si spre informarea ta piti nu inseamna doar chestia asta "hey boy nu vreau relatii". Clar? Piti inseamna sa te porti asa sa ai fite, iar eu nu sunt fitoasa mai degraba tu esti mult mai fitoasa ca mine, sau piti cum spui tu. Cica "durere mica de cap" laughing vai cat te-ai gandit la fraza asta? Din nou iti zic nu mai comenta de altii.

Imi cer scuze daca te-am ofensat dar adevarul doare, si asta e trebuie sa taci si sa inveti de la altii, nu sa comentezi.
Daca erai inteligenta nu argumentai la toate comentariilewinking
Dar ai dovedit a fi o tampita.

Te descriiii? big grin :O

Iar tu nu dovedesti nimic daca jignesti. Doar arati ca esti inculta si ca nu ai un vocabular prea frumos pentru o fatawinking Eu zic sa iti vezi de treaba ta ca e cel mai bine. Asta daca nu vrei sa aduc si jigniri la adresa ta care sigur nu o sa iti placa!winking

Jigniri? Nu ai cu ce draga mea...
Nu eu sunt aia care pune intrebari prostesti aici.
Tu ai intrebat si eu am raspuns daca nu iti convine asta e, dar obisnuieste-te cu astfel de raspunsuri..ai sa le primesti cat mai des, pentru ca meriti.
Ce oferi asta primesti! intelegi?

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute