| Elide a întrebat:

Bună TPU, as vrea și eu o părere din partea voastră, poate eu greșesc, normal că greșesc și am și eu o parte din vină, am avut o prietena, colega cu mine in liceu, ne-am înțeles chiar în ultimii 3 ani după ce am terminat liceul, și, că sa va zic așa în toți acești ultimi ani m-a scurs de energie, efectiv, deci am ajuns la saturație. Prima oară când a fost, am plecat cu familia ei la mare, iar mie mi-a fost foarte rău atunci, aveam 20 de ani și sufeream după un băiat care se despărțise de mine chiar în acea perioadă, mai exact august 2019 și mi-a fost atât de rău, încât nici acolo n-am putut sta și am plecat acasă cu trenul, in condițiile in care eu venisem și familia ei, cu mașina ei, am făcut și eu greșeli și mi-am cerut scuze după aceea, după ce m-a deblocat, că nu am putut sta până la final, după tot m-a deblocat după vreo 4 luni și îmi dăduse mesaj că ce fac și cum mă mai simt și iar vorbeam ca înainte. Noi ne-am înțeles foarte bine, dar doar in anumite perioade, ea este o altă persoana la telefon sau prin mesaje și e cu totul alta face to face, i-am fost alaturi mereu la greu, atunci când suferea și ea a fost în unele dați alături de mine, îi convine doar sa o iau cu mașina și să îi fac poze sau sa merg cu ea pe undeva și acum, pentru chestia aceea de acum doi ani ea m-a blocat peste tot că i-am zis sa meargă la mare cu mine și cu ai mei, pentru că are impresia că o voi lăsa acolo sau cine știe ce ii fac. De revelion mi-a mai facut o fază, a sărit să mă bată la mine in casă, din cauza că i-am zis că o duc acasă pentru că nu mai vorbea deloc cu mine in seara aia și stătea numai pe telefon. Toate bune și frumoase pe net și prin mesaje dar când vine la mine sau ieșim undeva este cu totul alt om, cum sa fac sa nu o mai deblochez, că am blocat-o și eu și vreau să fie definitiv de data aceasta, pentru de fiecare dată când se întâmplă asta, după un timp, mă simt vinovată eu și de dragul vremurilor trecute tot mai vorbesc cu ea. In 2019 am considerat-o ca sora mea,cum sa nu mai reiau legătura cu ea, este o persoana toxică, care își urmărește propriul interes, nu o sa uit niciodată în viața mea atunci când am luat bacul a plâns toată ziua de necaz că eu am reușit să-l iau și ea nu și la permisul de conducere, când luasem traseul in ziua aceea, mi se pare că o sunasem pe cameră să-i spun și mi-a zis chiar așa"bravo, ai bac, ai permis, ce să mai"iar apoi mi-a închis în nas, iar apoi după o zi, îmi spusese că a plâns toată ziua aceea. Cum sa o îngheț in mintea mea și în amintire, sa nu mai fiu slabă și să mă descătușez de asemenea persoane care numai rău mi-au făcut? Atunci în 2019 își făcuse cont fals de Facebook sa vorbească cu băiatul cu care vorbeam eu, pe ascuns, iar eu i l-am spart și așa am descoperit pentru că eu am avut încredere în ea și i-am spus secretele mele și eu nu prea, am avut încredere în nimeni, doar două prietene am, de fapt una, că acum ea nu va mai fi prietenă cu mine. Cum să fiu de neclintit atunci când va încerca sa reia legătura cu mine, sa nu mai "cad", sa nu mai fiu vulnerabilă?

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Drame de adolescentă fără minte. Tu alegi cu ce fel de persoane stai/ vorbești. Pe cele toxice dă-le la o parte. Simplu. Mult scris, pentru nimic.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Amândouă aveți partea voastră de vină. Doar tu ști ce ai accepta sau nu de la cei din jur. Când îți alegi prietenii, alege doar acele persoane care împărtășesc aceleași valori și principii cu ale tale.

| Willis a răspuns:

Îți faci un iubit și termini cu ea. Simplu. Dar unu care te merită, nu vreun cocalar sau vreun atârnache, care să te fu_ă și atât...