| Emiliabantas12 a întrebat:

Buna TPU as vrea si eu sa ma fac emo, cum as putea ....stiti voi nu prea sunt pregtita....si vreau niste sfaturi de la voi. Fundita pentru cele mai bune sfaturi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Uite aici,
http://xilitol.blogspot.ro/......i_855.html
Însă nu prea ţi-aş recomanda să devii emo!
Te pup!

7 răspunsuri:
| Gesara a răspuns:

Vrei sa fi EMO in luck sau in personalitate?

| NascutSaFiuTrist a răspuns:

Aww God!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti sa incepi prin a plange

| Andeuta a răspuns:

De ce sa devii emo? ...Cu toate aceste culoare de baza este negru(mult) si roz. Parul drept in permanenta si tapat, o atitudine depresiva si inchidere totala in tine, detasare de restul oamenilor. Mai crezi ca merita?

| ARF a răspuns:

Nu prea ti-as recomanda sa devii EMO, dar daca tu vrei... fie. De obicei cei EMO isi fac parul cu placa, dar infoiat sus [ ar trebui sa cauti un tutorial ], se imbraca mereu cu negru si tinte. Dar de obicei, EMO sunt cei care se taie, de aceea nu iti recomand sa faci treaba asta straight face

| Guildo a răspuns:

Tu vrei sa fi o victima, o persoana sensibila si rebela, care nu vrea sa se compromita cu aspectele generale ale vietii, dar intre timp persoane mult mai puternice, ambitioase si capabile decat tine trag tot greul pentru cei din anturajul tau. Cam asa vad eu acest curent, mai bine renunta sa adopti stilul asta si alege sa fi o persoana realista, capabila si luptatoare.

| lifeonlyforlove a răspuns:

EMO? glumesti? nu merita ) sunt sigura ca nu ai mai mult de 14 ani si nu mai suntem in 2009 cind stilul asta era cit de cit dragut )Emo inseamna sa fii o persoana umila care plinge intruna se tae pe miini, trebuie sa fii o domsisoara indefernt citi ani ai dar nu o prapadita cu parul ars de la placa, ochii vopsiti negri si haine rupte si negre. cred ca esti in perioada cind doresti sa iti descoperi propriul eu... iti propun sa iti manifesti individualitatea ca o domnisoara inteligenta nu ca o fetita prostuta) bafta, noi fetele suntem firi puternice dar nu plingarete de la orce fleacwinking