| Al3x_3632 a întrebat:

As vrea si eu sa ma zic ceva... deci sunt in clasa a 7-a si la mine in clasa sunt 3 fete marfa cu care ma inteleg... mie imi place cel mai mult de una(ea e cea mai timida dintre ele)mrog am jucat si adevar si provocare cu ele.ma pup cu ele in fiecare zii dar ea este mai timida decat celelalte 2 care ma plac. Ele (cele doua care ma plac)imi sar in brate ma pup cu ele si asa dar ce pe care o plae e mai timida nu vine mereu la mine sa ma pup cu ea sau ceva. si nu stiu cum sa fac sa ma placa si ea mai mult ca sa fiu cu ea. Nu neaparat cu alea 2. Funda:*

9 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Du-te tu la ea si pupo si spune-i buna dimineata.intreab-o ce face.si daca este chiar asa de timida la varsta asta trebuie sa o iei incet.
Sa o scoti la plimbare doar pe ea.sa ii faci un cadou cu valoare sentimentala, nu neaparat sa cheltui o gramada de bani.si ai sa vezi ca va avea niste obrajori rosii doar pentru tine de pupat.

| Tweetymrrr a răspuns:

Pai ideea e ca daca tu te pupi mereu cu alea doua, ea nu crede ca tu o placi. Prin tot ceea ce faci ii dai de inteles ca-ti plac pr ei.
Atragei atentia, bag-o-n seama, nu te mai pupa mereu cu alea, nu le da voie sa te ia mereu in brate.Adica comporta-te frumos si cu ele, dar fa-o pe ea sa se simta in centrul atentiei.Sa inteleg ca tie-ti plac 3 fete. Pai nu stiu ce vrei sa zici. Daca o vrei pe cea mai timida ai sfatul meu mai sus, daca le vrei pe cele 2 laughing)parerea mea e ca oricum le ai : dar ce fete! sa sara in baratele tau si sa te pupe Non-StOP. cREd ca taunci cand vor cunoaste alt tip mai dragut, sigur ti-ar da papuci.winking

| Al3x_3632 explică:

Tweety nu ai inteles ea stie ca o plac ca i-am zis... deci in cauza asta ce sa facthinking

| Tweetymrrr a răspuns:

Pai imi zici si mie cum a reactonat? Adica. crezi casmug i-a placut ce a auzit? O sa mai trec pe la intrebarea asta ca sa vad ce detalii imi mai dai
Sper ca o sa te ajut eu pana la urma.
i-ai zis pe mass sau al scoala? Sau unde?thinking

| Al3x_3632 explică:

Deci tweety ele 2 sunt cele mai bune prietene. i-am zis pe mess si cum sa reactioneze... nu a zis sau a facut nimic anormal a zis ca ea credea asta... mai zi-mi ce sa iti mai zic sau baga idu meu : al9to@yahoo.com

| Tweetymrrr a răspuns:

Deci. nu pe mass. Ia-o frumos intr-un colth de clasha sau ceva si zi-i pe bune. Si mie mi-au zis niste tipi pe mass, dar nu e acelasi lucru cu realitatea...
. Deci big grin. daca vrei sa-mi mai dai detalii scrie-mi un mesaj privat sau mai scrie la aceasta intrebare, te ajut cu placere.batting eyelashes

| Al3x_3632 explică:

Tweety plz baga idu meubatting eyelashesbig grin si mai vb acolo

| Al3x_3632 explică:

Si daca vb pe mess iti dau si fundabig grinbig grin

| Tweetymrrr a răspuns:

bine
winking
asa sa fie big grin