| Al3x_3632 a întrebat:

As vrea si eu sa ma zic ceva... deci sunt in clasa a 7-a si la mine in clasa sunt 3 fete marfa cu care ma inteleg... mie imi place cel mai mult de una(ea e cea mai timida dintre ele)mrog am jucat si adevar si provocare cu ele.ma pup cu ele in fiecare zii dar ea este mai timida decat celelalte 2 care ma plac. Ele (cele doua care ma plac)imi sar in brate ma pup cu ele si asa dar ce pe care o plae e mai timida nu vine mereu la mine sa ma pup cu ea sau ceva. si nu stiu cum sa fac sa ma placa si ea mai mult ca sa fiu cu ea. Nu neaparat cu alea 2. Funda:*(acelei fete i-am zis ca o plac dar mai trebuie sa o fac sa ma placa(nu mai am f mult))

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Norocosule.Glumesc sper ca sti.Pai te-ai intrebat vreodata asa ca idee, fata timida poate nu ii place sa te vada cum te pupi tu cu celelalte 2? Poate daca vrea sa fie cu tine, vrea sa fie cu tine si atat? Ia gandeste-te putin la asta in primul rand si dupa gandeste-te si la tine daca vrei neaparat sa fii cu fata aceea timida, dar doar cu ea. Dupa intreab-o, vorbeste cu ea si spune-i ca iti place de ea si vrei sa fii cu ea, doar cu ea.Nu e asa greu.Bafta!

2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ai mare grija sa fii finut cu ea! Asta conteaza cel mai mult. Pupici mai lasa-i deoparte deocamdata. Doar daca vezi ca si ea e interesata. Insa intelegerea, sensibilitatea, atentia ta pentru ea te vor ajuta nespus mai mult sa ii cistigi inima. Succes!

| Andraa_7580 a răspuns:

Acum spun din punctul meu de vedere.Imi place cand un baiat este mai misterios adica ma face sa vreau sa stiu mai multe si de multe ori eu incep o conversatie cu respectivul cand ma intereseaza. Si sincer eu cand am aflat ca ma place un baiat eram foarte timida fata de el.