| Al3x_3632 a întrebat:

As vrea si eu sa ma zic ceva... deci sunt in clasa a 7-a si la mine in clasa sunt 3 fete marfa cu care ma inteleg... mie imi place cel mai mult de una(ea e cea mai timida dintre ele)mrog am jucat si adevar si provocare cu ele.ma pup cu ele in fiecare zii dar ea este mai timida decat celelalte 2 care ma plac. Ele (cele doua care ma plac)imi sar in brate ma pup cu ele si asa dar ce pe care o plae e mai timida nu vine mereu la mine sa ma pup cu ea sau ceva. si nu stiu cum sa fac sa ma placa si ea mai mult ca sa fiu cu ea. Nu neaparat cu alea 2. Funda:*(acelei fete i-am zis ca o plac dar mai trebuie sa o fac sa ma placa(nu mai am f mult))

Răspuns Câştigător
| mOBSCENE a răspuns:

Poarta-te foarte dragut cu ea. chestii de genul.sa-i cedezi ei locul tau pe scaun, s-o lasi sa intre prima pe usa (obligatoriu), sa-i acorzi prioritate in orice situatie, pot parea de moda veche, dar crede-ma ca asa castigi respectul unei fete. apoi incearca sa vorbesti mai mult cu ea, gaseste-i un nume de alint foarte dragut big grin.arata-i ca esti sensibil.
si inca un lucru.nu mai lua in brate si pupa toate fetele, va avea o alta impresie despre tine, si nu e bine. incearca sa te comporti dragut cu toate dar sa-i acorzi o atentie deosebita ei. happy
sper ca te-am putut ajuta big grin

3 răspunsuri:
| Al3x_3632 explică:

Maa mult dar mai ajuta si cu alintu alalaughinglaughing o cheama Ioana9noi ii mai ziceam iuulaughing)laughing)laughinglaughing )

| mOBSCENE a răspuns:

Nu ma refeream neaparat un nume de alint derivat de la numele ei...hee hee orice chestie.big grin
dar evident nu. pisi si din astea. iepuras suna dragutbig grin depinde de ce fel de persoana e ea.si cum ii place sa fie alintata. dar incearca sa i-l spui intr-un mod dragut, sa nu sune ca spus de un badaran laughing
cred ca intelegi ce vreau sa zic.

| AlyGreenEyes a răspuns:

Incearca sa faci tu un prim pas in aceasta relatie de prietenie. Ar fi bine sa fii mai apropiat/a de ea, impartaseste un subiect comun vorbeste si de ce nu spune cateva glume sigur o atitudine pozitiva te v-a ajuta.Si eu sunt de fel mai timida si imi place cand cineva incearca sa ma inteleaga si sa imi povesteasca ce are pe inima, cred ca ar fi bine sa arati ca iti pasa de ea si acest gest o va impresiona.