Poarta-te foarte dragut cu ea. chestii de genul.sa-i cedezi ei locul tau pe scaun, s-o lasi sa intre prima pe usa (obligatoriu), sa-i acorzi prioritate in orice situatie, pot parea de moda veche, dar crede-ma ca asa castigi respectul unei fete. apoi incearca sa vorbesti mai mult cu ea, gaseste-i un nume de alint foarte dragut .arata-i ca esti sensibil.
si inca un lucru.nu mai lua in brate si pupa toate fetele, va avea o alta impresie despre tine, si nu e bine. incearca sa te comporti dragut cu toate dar sa-i acorzi o atentie deosebita ei.
sper ca te-am putut ajuta
Maa mult dar mai ajuta si cu alintu ala o cheama Ioana9noi ii mai ziceam iuu)) )
Nu ma refeream neaparat un nume de alint derivat de la numele ei... orice chestie.
dar evident nu. pisi si din astea. iepuras suna dragut depinde de ce fel de persoana e ea.si cum ii place sa fie alintata. dar incearca sa i-l spui intr-un mod dragut, sa nu sune ca spus de un badaran
cred ca intelegi ce vreau sa zic.
Incearca sa faci tu un prim pas in aceasta relatie de prietenie. Ar fi bine sa fii mai apropiat/a de ea, impartaseste un subiect comun vorbeste si de ce nu spune cateva glume sigur o atitudine pozitiva te v-a ajuta.Si eu sunt de fel mai timida si imi place cand cineva incearca sa ma inteleaga si sa imi povesteasca ce are pe inima, cred ca ar fi bine sa arati ca iti pasa de ea si acest gest o va impresiona.