Incearca sa o aduci undeva unde sa fiti singuri ( pe cea pe care o placi ) si ...intreaba-o ce simte ea pentru tine fara sa se ascunda, si iesi cu ea la un suc... incearca sa le ingnori din ce in ce mai mult pe celelalte doua si sa te saruti cu cea pe care o placi. Multa Bafta
Pai poate si ea te place dar tu dale le pupi si pe celelalte 2 poate deveni unpic " geloasa " si de aia nu iti da semne de simpatie.
parerea mea!
Deci in primul rand cred ca ar trebui sa le spui celor doua sa nu-ti mai sara asa in brate si chestii din astea( cu chestii in genu' tipa de care iti place ce o sa gandeasca "Asta isi bate joc de mine") si dupa ii faci complimente mai des. o inviti la un film, da-i si o floare( tipii din ziua de azi spun ca se fac de ras daca daruiesc o floare cuiva, dar nu e adevarat). Si trebuie sa ai mare rabdare si ai sa vezi ca pana la urma o sa inceapa sa simta ceva pentru tine.
Ceao!
Poii buna alex:X eu as zice sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca o placi mult si sa faci primul pas si sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine... poate si ea te va placea numai ca unele fete sunt mai timide asa sunt ele... dar daca incerci sa o convingi ca tu chiar o placi poate ca si ea te va placea deci incearca sa ii zic ca o placi si sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine sper ca sfatul meu sa iti fie de ajutor mult noroc