| nowar a întrebat:

As vrea un raspuns:trec in clasa a 8-a si trebuie sa ma decid la ce liceu dau.Prima optiune ar fi I.S.Paulian (sunt din Severin)este liceu de arte si vreau sa dau la arte plastice, a doua optiune este de stiinte sociale.Problema e in felu urmator:se spune ca la Paulian nu prea se fac ore si se chiuleste mult dar eu cred ca oriunde poti invata ca sa iei bacul, dar as opta pentru stiinte sociale ca sa ma fac arheolog. Credeti ca ar fi mai bine sa fac un profil de Istorie ca sa dau la acea facultate sau pot si la profil de arte?big grin

7 răspunsuri:
| nowar explică:

Vreau mai multe opinii ca sunt tare nedumerita.dau funda!

| 5a a răspuns (pentru nowar):

Du-te pe arta plastica e mai usor fata de istorie!

| 5a a răspuns:

Eu zic ca e mult mai bine daca dai la profil de arte e mai usor fata de istorie.
Spui ca acolo se chiuleste? Pai nu te pune nimeni sa chiulesti daca intr-adevar vrei sa iei bacul si ori cum nu te lua dupa gura lumii.
Opteaza la ceea ce iti place ti-e si invata tinand cont ca de acum sunt camere la bacalaureat. Bafta multa si sa iei o decizie pe placul tau.

| nowar explică (pentru 5a):

Pai e mai usor si imi place arta plastica...numai ca nu stiu daca pot sa dau la o facultate de istorie adica ma gandesc, ca la facultate imi trebuie multa istorie acumulata din liceu...

| nowar explică (pentru 5a):

Problema e ca imi place arta.dar ma gandesc ca la facultate imi trebuie istorie multa chiar si din liceu.

| ElHombre2000 a răspuns:

Eu zic sa dai pe arte. Apropo daca vrei sa ineti inveti oriundewinking! SPER ca te-am ajutat!