Ai imaginatia prea bogata asa patesc si eu nu adorm cam 40 minute si aud tot felul de zgomote din ce in ce mai tare sau invers deci nu e nimic grav
Hey boxing... probabil mama ta sau nu stiu. un parinte a venit sa va verifice, sau poate verisoara ta s-a ridicat din pat :* nu trebuie sa te speri, probabil ti s-a parut daca nu a fost nici una din astea
Pai erati singuri in casa? Daca nu, e foarte probabil ca un parinte se daduse jos din pat sa bea apa sau sa se duca la baie. Nu te speria!
Da mai aud și eu sunete dar eu mă ascund în plapumă înspăimântată și a doua zi încerc să o conving pe mama să doarmă cu mine ori vin în mijlocul părinților. Dar cred că tu nu mai faci din astea! deci ori ai auzenii ori e o fantomă și îți sugerez să fii calm și să nu îti fie frică și fără filme de groază înainte de culcare!
Nu cumva s-a ridicat verisoara ta din pat? iar inainte sa aprinzi lumina s-a pus la loc? sau daca zici ca era deschisa usa, cineva si-o fi batut joc de tine sau a vrut sa te sperie. Pentru ca in "fenomene stranii" nu cred.
Stati ca nu ati inteles eram amandoi traieji si eu si vara mea.Eram singuri in casa.Mama si tata nu erau acasa s-au altcineva.Ea era in pat langa mine cand s-a intamplat.
Pai am vazut asta undeva daca ti -s-ar intampla mai des inseamna ca sunt aniversarea unui om mort si a fost eliberat pe pamant daca nu a fost doar un spirit in trecere sau poate cineva incerca sa te sperie eu una cred in fantome sau spirite dupa o intamplare biza la unciul meu el a auzit un zgomot si s-a dus sa vada ce e verisoara mea desena iar ea a spus ca nu a facut galagie asa ca a luat-o cu el si dupa ce a verificat casa a dus-o inapoi in camera ei dar ea a tipat pentru ca cineva i-a mazgalit toate desenele si era scrisa o amenintare in greaca pe unul era la o femeie batrana atuncia care avea grija de verisoara mea si si-a tinut la ea ziua toti am vazut incidentul si ne-am speriat dar poate a fost rodul imaginatiei tale