| DollyNicoleNicoleDolly a întrebat:

Aseara am fost la party cu 2 dintre cei mai buni prieteni ( o fata si un baiat ). Ei 2 au fost impreuna si s-au despartit, dar ea vrea sa se impace cu el, iar el nu vrea. Aseara dupa petrecere m-as dus acasa si au plecat si ei apoi.Pe mess prietene mea mi-a zis ca la baiatul ala ii place de mine, dar ea vrea sa se reimpace cu el, asa ca am incercat sa'i reimpac, dar n'am reusit. El imi zice mie ca ii place de mine si nu o mai iubeste pe ea, si de asta m'a dus acasa. Eu nu prea tin la el, adica tin dar doar ca amic, dar nu vreau sa-i spun pentru ca o sa-l ranesc. Ce sa fac? straight face. dau funda. Ajutorr! x

Răspuns Câştigător
| miriapo7 a răspuns:

Pai dupa parerea mea, ar trebui sa-i spui lui ca nu poti tine la el mai mult de atat si ca nu veti putea fi impreuna deoarece prietena ta inca mai tine la el si tu nu i-ai face una ca asta! mult succeskiss

2 răspunsuri:
| santy a răspuns:

Buna! eu zic sa -i spui ca nu puteti sa construiti un cuplu de viitor si ca o sa ramaneti amici mereu deoarece daca il tot amani intr -un final o sa fie si mai ranit decat daca i-ai fi spus de la bun inceput!

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Si eu am o situatie asemanatoare. am un amic foarte apropiat care mi-a spus de curand ca ma place si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. eu am crezut prima oara ca glumeste ( pentru ca a mai facut faze din astea ) si am zis si e ca da. insa el a luat-o in serios si apoi ne-am trezit ca suntem impreuna. faza si mai naspa este ca el sta in alt oras si suntem la distanta. eu am stat si m-am gandit mai bine si as vrea sa inchei toata povestea asta, pentru ca nu duce la nimic bun si as vrea sa-i spun ca eu nu-l plac decat ca pe un amic. si eu ma gandesc ca o sa-l ranesc. dar pana la urma nu cred ca avem ce face altceva. eu zic sa nu faci ca mine pentru ca o sa regreti apoi. cel mai bine este sa vorbesti cu el, inainte sa fie prea tarziu, si deja sa te fi implicat intr-o relatie pe care nu ti-o doresti. si asta pentru ca la un moment dat o sa va despartiti si nu o sa mai fiti la fel de buni prieteni ca inainte. nu merita sa-ti strici prietenia cu el. iar el nu merita sa fie mintit. mai bine ii spui adevarul. si asta am sa fac si eu. kiss succes.