| bobolina27 a întrebat:

Aseara cand mi-am citit rugaciunea, i-am zis lui Dumnezeu sa-mi dea un semn daca ma place acel baiat de care v-am mai zis si l-am visat.Am visat ca era iubitul meu si ne plimbam prin parc. Oare ce inseamna asta?

2 răspunsuri:
| inconscient a răspuns:

Ori ca veti deveni iubiti, ori ca il placi tu atat de mult incat iti imaginezi lucruri. Nu zic ca nu te place, daca nu te placea poate nu intra pe chat in seara aia, dar, tine minte, baietii pot fi tare diferiti, pot avea si 3 feţe, nu numai 2! Stiu pe pielea mea. Nu stiu ce sa zic, poate chiar te place, dar pregateste-te inainte si nu-ti face sperante prea mari pentru ca poate fi diferit de cum il vezi tu....Succes in continuare! kiss

| AabcZ a răspuns:

Inseamna ca te-ai gandit atat la el pana l-ai visat.
Nu e greu sa-ti dai seama daca un baiat te place sau nu. Daca intra in vorba cu tine, iti zambeste, se comporta frumos cu tine sau din potriva te sacaie..etc.
Daca nu ai observat nimic deosebit poti incerca sa-l cuceresti tu.
Ai grija mereu cum arati, incearca sa vorbesti si sa te apropi de el, iar daca tu crezi ca te place just ask him.
Daca tot nu te place asta e. Nu e nici ultimul, nici primul baiat. Nu incerca sa fii prea insistenta si nici nu te da de gol daca el nu-ti raspunde pentru ca vei parea penibila si enervanta.
Ai grija! Baftawinking