| kataXD a întrebat:

Ash vrea sa va cer si eu un sfat in legatura cu fet
ele.happy
Am in clasa o fata de care imi place de prima data cand am vazut-o(in clasa intailaughing atunci eram mic, dar acum sunt in clasa a8a si... nu mi-o mai pot scoate din cap).Sunt nebun dupa ea. Oricum, am aflat de la prieteni ca si ea ma place.
Ce pot face in aceasta privinta?
MI-E EXTRAORDINAR DE
RUSINE SA-I SPUN SI "ce faci?"
De ex:in 25 ian a fost ziua mea si am vrut sa o am si pe ea langa mine.Prietenii imi spuneau "invit-o de ce iti este asa rusine, frate."
Si... de 8 ani tin asta in mine(sper ca va dati seama ca sunt.Dar acum nu mi-o mai pot scoate din cap.Si as vrea din tot sufletul sa fiu cu ea dar, mi-e rusine sa i-o spun. Ajutati-ma va rog cu un sfat.

4 răspunsuri:
| deeyutzza94 a răspuns:

Buna. Ce dragutt ai spus ca ''de 8 ani nu mi-o pot scoate din cap''. Pai. incearca sa vb sincer cu ea si sa-i spui exact ce simti pana nu e prea tarziu. Oricum daca e sa fiti impreuna o sa fiti indiferent de ce o sa se intample. :*

| Roxetteeeeeeeeee a răspuns:

Buna! Nu mai fii narod si spune-i ceea ce simti pana nu va fi prea tarziu, crede-ma! Daca iti este chiar asa de rusine, trimite-i un mesaj cu ceea ce simti. Daca sentimentul e reciproc merita sa va acordati o sansa. Mai sunt cateva luni si o sa va despartiti. Poate nu o sa intrati in acelasi liceu si apoi o sa ramai cu regretele zicand :'' de ce am fost prost si nu i-am zis cand trebuia, ca o plac''. Sfatul meu este sa iti iei inima in dinti si sa ii spui tot ce simti:*. Te pup si bafta! Daca vrei, ma poti anunta dupa ce ai facut acest pas. Sunt curioasa ce o sa zica tipa love struck. Clar o sa fiti impreuna. Deci, dragul meu, funda?

| xDariuss a răspuns:

Bai!
Eu nu va mai inteleg frate... straight face
Gandeste-te putin logic. Daca tu te duci la ea si ii spui ceva in gen " Stii, eu te plac. Vreau sa te cunosc mai bine! "
Indiferent de ce se va intampla nu ai ce pierde. Adica daca ea va accepta si veti fii impreuna, vei avea de castigat.
Daca nu va accepta, macar stii ca ai incercat si te poti obisnui cu ideea ca ea nu te vrea. E simplu!
Asa ca, nu te mai gandi la ce o sa se intample si nu te mai sabota singur. Luni, la scoala, prima oara cand o vezi, o iei de mana si ii spui " Hai cu mine, vreau sa vorbim". Daca nu vei face pasul asta iti va fi mult mai greu data viitoare.
Mult succes!
PS: Nu uita, in toata Romania asta, sunt o multime de fete frumoase. Asa ca nu te rezuma doar la o fata.

| Allinutza a răspuns:

Buna, ai putea incerca incet, incet sa vorbesti cu ea..cine stie poate si ei ii e rusine sa iti zica ce simte... sau daca chiar nu te simti in stare sa vorbesti cu ea poti ruga un prieten sa vorbeasca pentru tine...sa ii spuna ca si tu o placi sau sa o intrebe daca inca te mai place oricum incearca totusi sa vorbesti cu ea si mult succes :*winking