| Crissy333 a întrebat:

Buna TPU happy! asta este o intrebare mai ciudata si da...

Intrebarea este: de ce imi este frica de primul sarut? straight face poate imi este frica ca ma voi face de ras si da...dar totusi cred ca nu asta este problema.In fine daca a trecut cineva prin ce trec eu va rog sa imi spuneti ce ati simtit si de la ce provine aceasta teama. Multumesc anticipat dau funda happy

Răspuns Câştigător
| denisaiuliana12 a răspuns:

Hello. Stiu ca iti este foarte greu, dar hai sa ti zic cum a fost la mine. Ne am vazut si ne plimbam prin parc, la un moment dat ne asezasem pe o banca si anyway era foarte foarte aproape unul de celalalt. In momentul ala m-a luat panica. Imi era extrem de frica de faptul ca el era mai mare decat mine si maia vuse iubite pana atunci, iar eu nu. Daca nu puteam sa mi controlez limba? rolling on the floor))))) Daca ne loveam? Daca o sa par extrem de penibila? Daaaaar, spre surprinderea mea, mi-a iesit excelent. Toata frica aia de pana atunci fusese degeaba. Si stii si de ce mi-a iesit? Pentru ca mi am dorit asta. E foarte important sa ai primul sarut cu un tip pe care l iubesti si pe care chiar vrei sa l saruti, altfel, va trebui sa te chinui si sa joci putin teatru ca sa iasa bine. Bafta! Ai incredere in tine!

3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Orice inceput incumba si teama.
Dar recomand o gandire pozitiva, in care sa-ti spui: nu sunt prima sau ultima care o face. Asa cum au reusit altii o sa reusesc si eu. Nimeni nu se naste invatat.
Fiecare a trecut prin asa ceva, chiar si cei mai "viteji" cuceritori.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Tocmai ti-ai dat singura raspunsul, fiind o experienta noua pe care nu ai mai trait-o iti este teama ca nu vei sti ce sa faci si sa nu te faci de ras.
Stai linistita nimeni nu s-a nascut invata, atunci cand vei fi sarutata miscarile vor veni de la sine

| asdf2kpower a răspuns:

După poză și username mai mult de 10 n-ai. dacă află mă-ta ce întrebări pui te rupe cu cureaua.