| lips a întrebat:

astazi am avut onoarea de a iesi cu cel mai dragut si popular tip din scoala love struck si cu toate ca eram foarte entuziasmata am avut si mari emotii si nu am vb deloc dar mai ies si maine cu el dar nu stiu ce discutii sa port nu vreau sa ma creada o imatura asa ca va rog sa ma ajutati... dau funda + vot ^_^...

Răspuns Câştigător
| Bibiancabibi a răspuns:

Fi tu. adica naturala. nu te purta altfel pentru ca e cel mai draggut si popular tip din scoala ta. si ce daca esti imatura. unii baieti adora asta... cel mai bine ar fi sa ai tot timpul zambetul pe buze, nu iti ascunzi mainile si stai cat mai relaxata. iar daca vei fii relaxata atunci subiectele de discutie vor veni de la sine multa bafta! :* sa ne tii la curent smug

1 răspuns:
| Amidepsi a răspuns:

Daca te-a invitat a doua oara inseamna ca te place cu toata mutenia ta.totusi nu strica sa mai iesi din carapace.fi relaxata, zambeste si respira profund si lent(ca sa nu rosesti). daca te blochezi priveste-l in ochi si intreaba-l ceva despre el, sau admira ceva din jur.subiectele vor veni de la sine.e foarte important sa nu iesi cu el doar pentru ca e cel mai dragut etc. fi sigura ca il placi si nu e doar popularitatea lui, se poate inampla si asta. distractie placuta! bafta!