Pai in general ii iei din locuri aglomerate nu stiu ce sa zic. am auzit pe cineva care a scapat de asta cu gaz dar nu ia omorat pe toti nu a reusit pentru ca erau prea multi si s-a dus la fizer si s-a tuns scurt. asta e singura solutie. sau poti cere ceva la farmacie.
Bună stai liniştită scapi de ei imediat există la farmacie şampoane speciale pentru paraziţi şi eu am avut îi luasem de la şcoală nu e o ruşine că ai păduchii i-ai luat de la altcineva şi păduchii trag la păr curat.
Si eu cand eram mai mica acum luat Iindini din beci mama mi-a luat un pieptan special si i-a scos si i-a omorat (m-a tuns scurt ca pe baiat ce am plans eu dupa parul meu) mi-am cumparat un sampon special pentru acestia si imi dadeam cu otet in cap si stateam cu el de fapt imi dadeam cu samponul acela apoi ma limpezem cu otet a fost groaznic dar macar scapasem de lindini
Buna.desi imi este foarte rusinesa o spun.si eu am paduchi si m-am dat cu tot felul de solutii de la farmacie si cu sprei de muste voi incerca cu gaz asta te sfatuiesc sa faci si tu:*. acum va intreb eu. gzul nu produce caderea parului
songokussj5 întreabă: