Eu nu am zis asta. Am vrut doar sa aflu si parerea voastra
Nu este potrivit.Traieste-ti copilaria la maxim caci vei regreta daca de pe acum te intereseaza atat de mult parerea unui baiat oarecare...
Buna.
De ce nu s-ar putea indragosti de tine? Poate ca tu pari mai matura si dezvoltata pentru cei 12 ani pe care probabil ii ai..Insa,este posibil sa vrea sa-si bata joc de tine..sincer..in general cei de 17 ani cauta fete de varsta lor.Deci sunt slabe sanse ca el chiar sa vorbeasca serios.Probabil vrea doar sa vada ce spui tu.
Eu cred ca ii placea de tine diferenta de 5 ani dar s-ar putea totusi sa-i placa eu am avut prietena cu 5 ani mai mare decat mine ea avea 19 si eu 14
Nu iti face prieten de la varsta asta si in orice caz nu mai mare ca tine pentru ca pe la 20 de ani cred ca o sa ti se ia daca incepi de pe acum)
Ok deci ala e un retardat care nu isi poate gasi o prietena de varsta lui sau cine stie poate esti cv ruda cu Bianca Dragusanu.
Pff. Nu e retardat E frumos, musculos si invata la scoala..cat de cat
Si nu sunt ruda cu Bianca..Nici nu mi-as dori
Eu zic ca poate esti buna cu spume pentru varsta aia si bagi baietii in boala, intelegi ? apropo de unde ziceai ca esti (oras)?
Problema lor (a unora de varsta asta) este ca vor o fata cuminte de care sa-si bata joc. Si cum e cam imposibil ca gaseasca pe cineva de varsta lor.
Sigur crede ca daca esti mai mica te poate manipula mai usor! Nu te lasa. Evita-l. E cel mai bine pentru tine. ai grija de tine