| UnicornulFericit a întrebat:

Astazi am plecat de la ultima ora(toata clasa) chiar daca doamna diriginta ne-a prins si ne-a spus clar sa stam la ora de desen. Sincer, sunt genul care uraste desenul si as face
orice sa plec de la o ora care mi se pare inutila.
Doamna diriginta ne-a spus ca ne scade nota la purtare la 8. Daca se va intampla asta, cum imi va afecta asta viitorul?

Mentionez ca sunt in clasa a X-a, profil de stiintele naturii si as vrea sa dau mai departe la Medicina.

Si daca nota mi-a fost deja scazuta, este vreo modalitate sa repar asta?
Multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Nu cred ca o sa va scada nota, a spus asta doar ca sa va sperie.

| Ana94 a răspuns:

Da, sincer, nici eu nu văd la ce ne vor folosi în viaţă materii ca desenul, muzica, religia.
Nu ştiu dacă ai de ce să-ţi faci griji. Probabil o fi zis că vă scade nota la purtare ca să vă sperie şi altă dată să nu mai chiuliţi. Nu cred că ar scade nota întregii clase. Nu cred că te va afecta, dar, repet, eu nu cred c-o să vă scadă nota la purtare pentru asta.

| Miladincaa a răspuns:

In mod normal dirigintii ameninta mereu cu scaderea notei la purtare, nu dispera, pana acum nu am intalnit niciun diriginte care sa scada note intregi clase. Daca totusi se va intampla te-ar putea afecta doar daca decizi sa intri in structuri cuvernamental ( politica, armata, politie, paza etc.) insa in conditile in care tu vrei sa devi medic nu are cu ce sa te afecteza. In orce caz iti urez bafta si incearca sa nu te mai stresezi, nu esti nici primul nici ultimul care chiuleste