Ay! La multi ani, man! ^^Look! The virtual hug comes at you! :3 ^^ Trebuie sa ai macar un cel mai bun prieten, fie baiat, fie fata. Iesiti undeva, nu stiu, la un film. Distreaza-te! Scuze de intarziere, a trecut ziua ta acum 15 minute, da-i ok, man. Lma inca o data! Te pup! :* :3
Mersi mult! Nici nu stii cat de buna mi-ai facut ziua, chiar daca abia acum am intrat pe TPU... Nu sunt prea bun la vorbit asa ca nu stui exact ce sa iti raspund, dar cateodata e nevoie de un om ca tine sa iti ridice moralul. Mersi inca o data :*
Simti nevoie de atentie din partea cuiva anume? Ai spus "aproape nimeni" nu ti-a urat la multi ani, deci ti s-a urat totusi dar nu de la cine te asteptai tu. Daca ai postat data de nastere pe Facebook, mai toata lumea iti ureaza acolo. Mai importante sunt urarile celor dragi, in special familie, pentru ca sunt sincere si vin din suflet. Ganduri bune catre tine, si un "la multi ani!" si din partea mea.
Mutumesc mult... pai nu neaparat ca nu mi-a scris cine nu ma asteptam, doar ca e o senzatie f naspa sa vezi ca aproape nimanui nu ii pasa ca e ziua ta de nastere. In fine, a trecut si ziua si nu a fost atat de rea...
La multi ani! Nu cred ca te incalzeste cu nimic daca ti-ar spune asa multa lume, eu sincer de ziua mea as vrea sa ma inchid in casa, sa-mi tin telefonul` inchis, sa comand o pizza si sa stau la un film, prefacandu-ma ca nu cunosc pe nimeni, dar din pacate nu se poate, dar asta-ti recomand tie sa faci, sau pur si simplu aduna-ti niste prieteni si iesiti la o bere, adica nu trebuie sa fie ceva foarte controversat, o simpla bere cu prietenii te poate face sa te simti mai bine, daca nu o pizza si un film la fel de mult, o seara frumoasa-ti doresc!
La multi ani!
Pai totusi familia nu cred ca a uitat de ziua ta de nastere deci te-ai putea duce cu ei in oras la un film sau la un restaurant.
Mersi de urare si idee. Exact asta am sa fac astazi sau in weekend.
Mersi , am fost si la restaurant si ai mei mi-au promis ca vom merge si in weekend... clasica ideea, dar cand mi-ai confirmat ca asta trebuie sa fac am stiut sigur cum o sa imi petrec ziua. Mersi mult
La mulți ani, cu ce te încântă să ți se spună de la 100000000 de persoane la mulți ani, prin școli cei mai mulți sunt prieteni doar la școală, că poate în timpul liber nici nu se salută , stai lin man.
La multi ani, nu conteaza ca esti fata sau baiat nu trebuie sa pui accent pe persoanele din jur pana la urma e ziua ta importat esti tu, sau poate te paste o surpriza ...rabdare inca nu s-a sfarsit ziua asta