| IIIx333III a întrebat:

Astazi ne-a dat cheile de la dulapuri la scoala. Cate 2 elevi impart un dulap... cam cat doua caiete A4 puse vertical[cam atat are in latime] si inca vreo 5-6 cm in fata. Whateveroh go on. Eu am ales sa impart dulapul cu prietena mea cea mai buna. Ea este pe genul: "Nu imi place scoala dar vreau sa am numai note de 10".laughing Adica nu vrea sa faca activitati care nu au ce cauta in scoala. Eu sunt mai pe fashion asa, daca pot sa ziclaughing. Adica mie imi place sa am un stil anume, sunt o fata directa si as vrea ca in dulap sa depozitez numai lucuri de beauty. Am hotarat cu Ioana[Bff mea] sa aducem o umbrela, instrumente de geometrie si cateva carti/caiete pe care nu le folosim cam niciodata.

Intrebarea mea este: ce sa depozitez in dulap in caz de... orice? Stiti cum e, adica, in caz de o poza neprevazuta, in caz de "zile negre" [daca ma intelegi fetelor ce vreau sa stiu], in caz ca cineva vrea sa cucereasca un baiat... Stiti si voi cum ewinking

Deci, eu una sunt foarte perfectionista, incapatanata si orgolioasa, si as vrea ca toata lumea din clasa sa ma stie pe mine si pe colega mea ca "fetele care au tot timpul ce e nevoie".

Sper ca ma intelegeti, cel mai bun si mai detaliat raspuns primeste fundawinking.

1 răspuns:
| Ariia a răspuns:

ok deci ar trebui sa ai un fond de ten, un creion de ochii, un rimel.,, arme pentru razboi,, daca sti ce vreau sa zic cam 3-4 un tricou mic dar trendy clar ca niste pixuri un carnetel, o oglinda, o baterie de rezerva pentru telefon [ tot timpul am in dulapior ], o pereche trendy de ochelari de soare, cateva elastice si agrafe, si cam atat. dar daca tu mai ai nevoie de ceva. puneti-le singura. a si scuze daca sunt cateva greseli de ortografie big grin noroc! a si faza cu fontul de ten si astea numai daca esti prin clasa a 7 in sus