| Dalia79 a întrebat:

Astazi o sa ma intalnesc cu un baiat pe care il cunosc doar din vedere si cu care am vorbit de cateva ori pe mess. Si, cred ca o sa vrea sa ma sarute, doar ca eu nu vreau deoarece nu am vorbit niciodata fata in fata. Cum as putea sa il resping fara sa se simta prost si fara sa ma simt si eu?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu nu ai stat cu el de vorbă față-n față și ai ajuns la concluzia că vrea să te sărute? Interesant, ce te face să crezi că se va întâmpla?
Diplomatic prin simplul comunicării că ai deja pe cineva.
La ce stai cu el de vorbă pe mess dacă nu-l placi?
Pa, pa.

| Dalia79 explică:

Nu am spus ca nu il plac, doar ca nu am vorbit fata in fata niciodata si mii s-ar parea cam repede. La intrebarea asta ar fi un " daca " puteai sa imi raspunzi la intrebare decat sa scrii ceva aiurea avand in vedere ca nu cunosti prea bine situatia. Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu, spune-i ca e prea repede is de abia v-ati cunoscut

| AnutzaTa a răspuns:

Spune-i ca nu poti face inca asa ceva ca e prea devreme. El trebuie sa inteleaga si daca cu adevarat te iubeste ar astepta cand esti pregatita.
Si daca nu mai vrea asta inseamna ca nici nu te-a placut vreodata si te-a folosit asa sa isi bata joc de tine
Deci spune-i cum ti-am spus si trebuie sa te inteleaga daca nu, nu te iubeste sper ca te-am ajutat
Te rog funda