anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astăzi tatăl meu a bătut cățelul meu, l-a luat de ceafă și l-a aruncat pe stradă dur.Eu ca să mi-l apăr, am țipat la tatăl meu sa îl lase ca îl irită și mi-a tras o palmă peste față foarte tare.Nu știu ce este cu el.Stiam că pe el îl irită faptul acesta, așa că am încercat sa îl pun pe grupul meu de clasa. Însă nimeni nu l-a vrut. In total, acum am 3 căței. Însă tatăl meu mi-a zis ca o sa îi arunce 1 câte unul pana sambata. Chiar nu știu ce sa fac.Am țipat la mama mea sa îl oprească pe tatăl meu,însă, nu m-a ascultat.P:S tatăl meu ma face tută, proastă, vaca.Chiar nu stiu ce sa mai fac. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| NuConteazCineSunt0 a răspuns:

Daca chiar nu vreti sa ii pastrati, puteti pune un anunt pe olx sau sa intrebati cativa vecini daca vor un catelus. Dar in niciun caz sa ii loviti, omorati sau sa ii aruncati nu stiu undee. Pana la urma au si ele un suflet. Sper ca te-am ajutat cumva.

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Mie nu imi vine sa cred ca tie si celor care ati raspuns aici vi se pare mai grav ca tatal tau a luat cainele de ceafa si l-a aruncat pe strada decat ca ti-a dat o PALMA si te-a facut VACA, PROASTA! Propriul tau tata? Mai bine ai lucra la atitudinea lui fata de tine, sa nu ii mai permiti sa faca asta si nici mama ta sa nu ii mai permita. Ei i se pare normal nu?

| romeo78 a răspuns:

Dacă ești elevă, după ce începi școala, mergi la psihologul școlii sau la diriginte(ă) și explică ce ne-ai scris aici, și cere ajutorul.
De asemenea, dacă știi că părinții tăi nu suportă animale în jurul lor, cel puțin cât ești obligată de vârstă să locuiești cu ei, nu mai ține animale, oricât de mult ți-ai dori! Suferă animalul, suferi și tu!

| Andreeush a răspuns:

Întreabă-ți cunoștințele, prietenii dacă nu au nevoie de câini, poate le găsești alți stăpâni.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

| A1b2cdefgh a răspuns:

S-a modificat de curand legea, iar agesarea animalelor este pedepsita cu inchisoare, eu zic sa il filmezi cand face lucruri de genul si sa il reclami la protectia animalelor.

| Dariii13 a răspuns:

Arunce*Scuzati-ma