| EllaNvm2 a întrebat:

Buna TPU...Astazi,un "prieten" din scoala mi-a trimis un mesaj pe un grup, pentru ca eu l-am blocat si nu putea sa imi scrie mie.Pe grupul ala eram doar noi doi.Mi-a zis ca ma va face de ras.Ca am vorbit mai demult cu o colega si i-am zis ca ii voi trage palme la fund unui baiat, iar mie imi place de baiatul ala.Ca il strang de buci si chestii de genu. Oricum, eu glumeam.Nu vorbeam serios.Nu as face asta niciodata.Am zis asta colegei ca baiatul ala mi-a tras o palma la fund si ca eu o sa ii trag inapoi, da nu am facut-o.Asa..si colega aia, imi e o prietena buna, dar ea este prietena cu "prietenul" cu care am vorbit astazi.Ea a facut screenshot la conversatia cu ea cand am zis ca il strang de buci pe baiatul ala.Si."prietenul" asta mi-a zis ca va spune la toata scoala chestia asta si ca mi se va spune "Strangatoarea de buci".Deci..practic el nu a auzit de sarcasm in viata lui.Sigur o sa ma fac de ras..Toti o sa isi bata joc de mine...Ce sa fac? Oare baiatul ala o sa spuna la toti chestia asta? Nu as vrea sa ma fac de ras..Rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Dacă ești nepăsătoare, va trece repede. El vrea sa facă acest lucru ca sa iti atragă atenția asupra lui. Încearcă sa te șantajeze. Ignora-l și nu îl baga în seama. Dacă se afla poți spune simplu ca a fost o gluma. Dacă ei rad, razi și tu cu ei și vei trece ușor peste situație. Ideea e ca e bine sa fii atentă ce vorbești cu asa ziși prieteni. Un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.