Daca vrei sa stai pana seara tarziu si sa nu te plictisesti,poti lua o carte de povesti(nu alea de colorat, cum ai spus o data), pe care sa o citesti, sau chiar un manual de limba romana, mai bine, ca sa inveti sa vorbesti si sa scrii ROMANESTE.Citeste prima propozitie, cat este de alambicata si fara inteles! Ia incearca sa o scrii in limba romana CORECT!
Mi-ar fi rusine, sa primesc o "funda" de la tine, dupa modul cum scrii si gandesti!
Cum adica modul in care scriu si gandesc. Ti-ar fi rusine sa primesti o funda de la mine? Ma doare in C O T. Mai bine sa iti fie rusine sa imi mai vorbesti mie. Pa
Citez: "...nu stiu ce sa fac pentru a nu ma plictisi in primul rand ce gustari si ce activitati." Daca aceasta propozitie,are vreun inteles,esti macar in stare sa mi-l explici tu?
La varsta mea,nu are de ce sa-mi fie rusine,sa atrag atentia acelor copii/tineri, care nu sunt educati, impertinenti, dar au "C O T".S-au poate te crezi adevarata Rihanna?
O seara buna si mai pune mana pe cartea de limba romana, ca sa nu-ti fie rusine cu tine!
Buna. Nu-ti recomand sa mananci la ore tarzii, nu e sanatos si ingrasa mult. Activitati, nu prea vad ce ai putea face singura... poate doar sa te uiti la un film. Daca ai peste 16 ani, poti sa-ti chemi un "prieten" sa-ti tina "de urat"
Vorbeste cu amici tai pe internet, uita-te la filme, incepe sa vizionezi un serial.
Buna. Stiu eu! Te-ar si ajuta... Citeste pana tarziu, cu Evanescence pe fundal. Pur si simplu perfect! c;
Uita-te si tu la un film gen Step Up sau du-te pe omegle si deschide o conversatie cu un strain