.si cand deodata, la un moment dat ne-am adunat noi 4 si am discutat una dintre cele mai elaborate probleme ale noastre... aveam toti varste cuprinse intre 30 si 29 de ani dar eram inca virgini.(bine eu nu chiar ca odata m-am atins de o fata in autobuz si am avut orgasm ) si am hotarat sa cumparam niste bautura si sa le imbatam pe babele paralizate care ne tot priveau de pe o banca din parcul de vizavi.Zis si facut, am cumparat toti 4 un prezervativ si o sticla de Lovanbrau si haida sa profitam de trupurile lor mumificate. Exact atunci a aparut un tractor de politie din care au coborat 4 samurai... unul dintre ei s-a apropiat de mine uitandu-se fix in ochii mei in timp ce se scarpina la coccis si mi-a spus raspicat : "Tactu'-i ciumec ". Atunci, pe loc m-am trezit din visul ce l-am avut si am inceput sa plang ca o fata batrana care descopera ca are himenul nevatamat. Sfarsit.
--->... deodata am auzit un zgomot. Eu cu prietenii mei ne-am dus sa vedem ce se aude, iar atunci am vazut o pisicuta draguta si atunci am luat`o cu mine acasa si i-am oferit un adapost. Urmatoare zi pisica nu mai era + ca tot ce aveam de valoare in casa disparuse!
- Chiar in acel moment am deschis televizorul sa vad daca s`a anuntat ceva noutati la stiri, iar atunci am vazut titlul : ''Hotul care si-a antrenat pisica sa fure'' + o poza cu pisica.
--- Iar atunci am spus : ''Pisica mea m`a jefuit! ''
---> Doar asta mi-a trecut prin cap!
---> Ma bucur ca te-am putut ajuta!
Andrei67y5 întreabă: