| navinia a întrebat:

ati pute-a sa imi ziceti niste miscari cu care as pute-a lovi un baiat? La scoala cineva m-a amenintat si vreau sa stiu niste miscari, niste puncte mai sensibile..va rog nu vreau raspunsuri de gen."Ar trebuii sa ii spun dirigintei" sau altceva pentru ca ea stie asta si a spus "Pe mine nu ma intereseaza, asta e treaba ta" vfreu sa imi spune-ti cum sa ma bat sau cum sa fac sa il lovescasa tare incat sa ma lase draq in pace! sad

Răspuns Câştigător
| LarissaMouse a răspuns:

Buna!
Am foarte multe sa iti spun.Foarte multe!
1. Cuvantul "pute-a" se scrie putea, legat!
2. Daca nu te lasa in pace inseamna ca te place, dar asta nu este sigur, Depinde de el. Daca se mai ia si de alte fete, atunci nu te place, ci ii place sa te enerveze.
3.Ai o diriginta foarte proasta, scuza-mi expresia.
4.Esti fata! Esti o domnisoara! Comporta-te ca atare. Daca vroiai sa fii mahalagioaica, l-ai fi batut direct.Dar asa esti doar o fetita prostuta care-i intreaba pe altii.
5.Cand vine vorba de amenintari la scoala, intre colegi, alea sunt numai glume tampite.
6.Esti mare, si totusi nu sti punctele sensibile ale baietilor? Au o pul@ sensibila. Acolo trebuie loviti...

| aXy99 a răspuns (pentru LarissaMouse):

Au o **** sensibila? Nu e deloc asa. Testiculele sunt cele mai senzibile zone.

| navinia explică (pentru LarissaMouse):

Stiu ca am scris mai multe cuvinte fara ortografie.dar sunt asa stresata incat nu am nici un chef sa scriu cu ortografie..cred-ma.

| navinia explică (pentru LarissaMouse):

Crede-ma*

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa fii ninjalau citind ceva pe net?

| aXy99 a răspuns:

Dai un picior in testicule, dar daca faci asta, cel mai probabil vorbele(amenintarile) lui ar deveni fapte.

| Danişor a răspuns:

Salut! pai l-ai putea lovii cu piciorul in testicule! sunt cele mai sensibile zone.Dar totusi violenta nu este o rezolvare de probleme.Ai putea sa te fiti prieteni si daca nu te lasa le spui parintilor.Succes happy