Incepi sa-i ocolesti, sa-ti faci alt anturaj si gata. E normal ca la varsta asta se produc schimbari pentru ca e perioada in care se formeaza caractere si fiecare apuca pe drumul ales. Nu -ti face bine deloc sa ramai intr-un grup din care simti ca nu mai esti parte, iti strica si imaginea si vei gasi mai greu prieteni de calitate.
De ce sa rupi legatura asa de brusc? Cu totii ne si schimbam pentru ca nu putem ramane aceeasi pentru totdeauna.Acum ideea este daca s-au schimbat in bine sau in rau si de ce te afecteaza pe tine aceasta idee.Stii vorba aia "Nu poti schimba pe cineva daca o faci doar pentru tine". Bucura-te ca ati pastrat legatura de-a lungul aniilor fiindca va fi un moment cand probabil drumurile voastre in viata vor fi diferite si fiecare o va lua spre calea sa.
Ma refer la faptul ca s-au schimbat in rau. Au inceput sa fie vulgari. Vorbesc urat cu altii de parca ar fi ceva normal. Parca nu ii mai recunosc. Au facut lucruri urate. Au inceput sa barfeasca si sa profite de mine.
Dap, exact asta mi s-a intamplat saptamanile acestea. Cam tot asa, niste prieteni din copilarie pe care ii consideram cei mai buni prieteni, si mereu eram acolo cand aveau nevoie de ceva, dar daca eu aveam nevoie de un sfat sa zicem, tot ce primeam era seen. Si ii cunosc de 8-9 ani, o perioada destul se lunga zic eu. Si eu am inceput sa fiu mai "rece" ca sa zic asa, si nu ii mai lasam sa profite de mine. Dar tot vorbesc cu ei avand in vedere ca ne vedem in fiecare zi la liceu. Nu stiu daca am procedat bine, dar am vrut sa iti dau un exemplu. A da, si sa nu lasi NICIODATA pe cineva sa profite de tine, oricine ar fi. Sper ca am fost de ajutor, macar putin