Buna te pot ajuta eu.
1. Alessa este fetita acelei femei roscate pe care o chema Dahila Gillespie.
2.Acea asistenta avea grija de Alessa.Numele asistentei era Lisa Garland, cunoscuta in spital drept Red Nurse, si mi se pare ca de cand a avut grija de Alessa, a ramas uimita cum mai poate trai in asemenea conditii (toata pielea era arsa) si de aceea plangea cu lacrimi de sange. ( cel putin eu asa cred)
3.Acea femeie roscata nu a abandonat-o, ci a dat-o lui Christabella (baba de la biserica) nestiind ce vor sa-i faca fetitei sale.Pe fetita ei o chema Alessa si semana perfect cu Sharon pentru ca, din secunda in care a ajuns in spital, partea rea a ei s-a reincarnat intr-o fetita cam de 7 ani (acea fetita murdara in rochita albastra) si partea ei buna s-a reincarnat intr-un bebelus care a ajuns la un orfelinat de unde Rose a adoptat-o.
4.Da, acea femeie murdara cu parul pe fata este chiar femeia roscata.
5.Nu, acea femeie de pe patul din spital era Alessa.A ajuns la spital din cauza arsurilor pe care le-a suferit cand Christabella a ''purificat-o''.
Sper ca ti-am fost de ajutor
1:Alessia este un fel de demon trimis pe pamant.Cei din Silent Hill spun ca, ar fi fost nascuta pentru a schimba totul in Silent Hill.
2ai,asistenta este una din creaturile desfigurate.
3:Um,nu cred ca era asa.Rose a lasat-o pe Rose pentru ca era blocata in Silent Hill, incercand s-o salveze pe Heather.
La celelalte..Nu stiu sa raspund. Oricum. Sper ca te-am ajutat.
Twister09 întreabă: