| Alexanddddra a întrebat:

Ati vazut filmul "Silent hill"?
Daca "da"imi raspundeti si mie la cateva intrebari pe care nu am reusit sa le lamuresc.
1.Cine era Allesia?
2.Ce legatura este cu acea asistenta?
3.Cum se face ca acea femeie roscata a abandonat-o pe Sharon cand era mare si Rouse o gasese mica.
4.Ce este cu femeia aia murdara cu parul pe fata care zicea ca fata ei este "Allesia"..Este cumva fata roscata?
5.Cine este femeia aceea de pe patul de spital? Este cumva mama lui Sharon (femeia roscata)?

Răspuns Câştigător
| Saturnz a răspuns:

Buna big grin te pot ajuta eu.
1. Alessa este fetita acelei femei roscate pe care o chema Dahila Gillespie.
2.Acea asistenta avea grija de Alessa.Numele asistentei era Lisa Garland, cunoscuta in spital drept Red Nurse, si mi se pare ca de cand a avut grija de Alessa, a ramas uimita cum mai poate trai in asemenea conditii (toata pielea era arsa) si de aceea plangea cu lacrimi de sange. ( cel putin eu asa cred)
3.Acea femeie roscata nu a abandonat-o, ci a dat-o lui Christabella (baba de la biserica) nestiind ce vor sa-i faca fetitei sale.Pe fetita ei o chema Alessa si semana perfect cu Sharon pentru ca, din secunda in care a ajuns in spital, partea rea a ei s-a reincarnat intr-o fetita cam de 7 ani (acea fetita murdara in rochita albastra) si partea ei buna s-a reincarnat intr-un bebelus care a ajuns la un orfelinat de unde Rose a adoptat-o.
4.Da, acea femeie murdara cu parul pe fata este chiar femeia roscata.
5.Nu, acea femeie de pe patul din spital era Alessa.A ajuns la spital din cauza arsurilor pe care le-a suferit cand Christabella a ''purificat-o''.
Sper ca ti-am fost de ajutor happy

1 răspuns:
| JeffRider93 a răspuns:

1:Alessia este un fel de demon trimis pe pamant.Cei din Silent Hill spun ca, ar fi fost nascuta pentru a schimba totul in Silent Hill.
2tongueai,asistenta este una din creaturile desfigurate.
3:Um,nu cred ca era asa.Rose a lasat-o pe Rose pentru ca era blocata in Silent Hill, incercand s-o salveze pe Heather.
La celelalte..Nu stiu sa raspund. Oricum. Sper ca te-am ajutat.