| Georgia1234567890 a întrebat:

Au trecut vreo 2 luni dupa ultima mea despartire sad si vreau sa il recuceresc pe fostul.laughing). La scoala avem uniforme deci nu am nevoie de sftauri gen : Imbracaste asa, machiazata asa si alte de genul asta. Ce miscari ale fetei ma refer la. facutul cu ochiul. etc etc... Multumesc - fundhaa!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Fii naturală. Poartă-te cu el ca şi cum ar fi un băiat nou pe care încerci să-l cucereşti. Imaginează-ţi că atunci îl cunoşti pentru prima oară.
Succes!

2 răspunsuri:
| Ellenaroxy a răspuns:

Eu cred ca este o problema sa simti lipsa unui prieten langa tine daca ai 12 ani esti mult prea mica fara suparare este normal sa simpatizesi sau alte lucruri dar esti mica pentru o relatie... sper sa intelegi, si ca sa-ti raspund la intrebare nu este nevoie sa ii atragi ff mult atentia sa ii zambesti dar zambet nu ranjet idioat si sa-l mai iei de mana dar in joaca restul se prinde el si nu trebuie sa faci u toti pasii pentru a ajunge la el trebuie sa fii si mai misterioasa nu sa ii dai totu da gata happy intelegi u la ce ma refer zambet te joci finut cu el nu badaran si atat daca te place si el va reactiona daca nu, nu are rost sa insisti

| mihaelaa18 a răspuns:

Bunabatting eyelashes din ce am citit inteleg ca inca nu ai reusit sa il uiti nici acum pe fostul tau prieten.Pai incearca sa te bagi in seama cu el, sa vorbesti cat mai des cu el, fie pe mess, fie la telefon, fie cand va intalniti.Ii poti face mici complimente.Ai putea incerca sa te porti cu el exact cum te purtai si pana sa aveti o relatie.
Bafta si sper sa te impaci cu el.