In loc sa il intelegeti.Voi mai rau aruncati cu noroi(unii,nu toti)Omu e doborat psihic, pentru voi poate chiar pare usor si confortabil, unii au slujbe bine platite, alti au facultati terminate si acum cauta de lucru, sau alti ca mine care fac seralu (mna in fine)Chestia e ca e greu, a trecut prin multe.Acum nici eu nu o sa incep sa ii spun ca viata o sa fie roz, si ca o sa ajunga parlamentar.Eu am de spus doar un lucru, si anume. Adunate, fi barbat si gaseste o solutie favorabila.Nu te inghite? Nu e nici o problema,du-te cu daruri.Ce mare minune? Dai spaga prietene, traim in RRomanica, trebuie sa dam spaga, te incalzeste cu ceva ca tocesti? Nimic, timp pierdut de geaba.MAi bine fa rost de cativa banuti, du-te cu zambetu pe buze, da-ti barba jos ca sa te treaca clasa(barba oricum creste) Fi baiat destept in viata, macar 5 minute atat.Ca dupa le rezolvi tu.Nu te pune cu ei,(profesori)sunt aparati de multe legi, si pot demonstra oricand ca nu stii nimic chiar si atunci cand iti dai silinta.Au materia in maneca, pot sa te incurce poate sa te ia repede sa te pierzi si asa mai departe.Fa pe prostu, ca o sa iti prinda bine. Vorba aia, te faci frate cu dracu pana treci podu.Mna,eu asa fac cand am probleme fac pe prostu si am grija sa nu raman prost
Puterea de a trece peste greutatile vietii defineste valoarea unui om. Unii sunt puternici, altii nu: nu putem fi cu totii la fel. Asa este in viata reala.
Daca astea sunt problemele tale si te plangi de ele inseamna ca inca nu stii ce este aia viata.
Decat sa fi scris povestea asta lunga,, mai bine copiai una din lectiile de la geografie. Pune mana pe carte, invata lectiile de la zi si recupereaza in fiecare zi cate ceva acolo unde ai probleme. Anul scolar nu s-a terminat.
Deşi pentru unii nu reprezintă nişte probleme majore, pentru alţii ar putea fi.
Schimbarea ta este evidentă după tot ce s-a întâmplat. Pentru ca ai fost descurajat şi nu a avut cine să-ţi ridice moralul, ai intrat într-o depresie şi într-o stare nasoală.
Încearcă să fii puternic şi să revii în forţă. Arată-i profesorului că poţi, dă barba jos, învaţă la fiecare oră şi sigur te va trece, daca nu, mergi şi reclamă problema mai departe.
Vorbeşte cu mama ta despre ce se întâmplă.
Înccearcă să te schimbi, să fii ca înainte si lasă partea rea de o parte.
Ce a fost mai greu...a trecut, iar acum contează să mergi mai departe. Ai viitorul în faţă şi în curând o să păşeşti într-o etapă şi mai grea a vieţii.
Totul se termină cu bine.