| RaspunsuriBune a întrebat:

Azi am cunoscut o fata si m-a bagat in seama. am facut cunostinta cu ea. si am plecat sa ma plimb. iar mai tarziu m-am intors in parc si se prostea si radea cu prietenii ei iar cand a vazut ca m-am apropiat a devenit dintr-o data serioasa si nu se mai prostea.
Un prieten de-al meu cand a vazut asta a crezut ca fata aceea ma place.
Sa fie oare asa?

11 răspunsuri:
| NgrMdx a răspuns:

Posibil,fetele devin mai timide in preajma baietilor pe care ii plac.Dar cine stie, poate doar s-a rusinat cand te-a vazut.

| RaspunsuriBune explică (pentru NgrMdx):

Paaai. si de ce doar s-a rusinat cand m-a vazut? ce motiv ar fi avut? laughing ca atunci cand facuse cunostinta cu mine nu facuse asa.

| NgrMdx a răspuns (pentru RaspunsuriBune):

Cine le intelege pe fete? Chiar daca sunt fata asta nu inseamna ca le inteleg mai usor laughing.Si eu mai fac asta in preajma unui baiat pe care-l simpatizez.Cine stie.

Mersi. m-ai facut mai confuz decat eram deja laughing.

Ma pricep la asta laughing
Dar tie iti place de ea? Daca da, de ce nu o intrebi pur si simplu daca te place.SCAPI DE INDOIELI! laughing

Deci da sunt cam 3 chestii
1.M-a intrebat cum ma cheama imediat ce m-a vazut. si mai era un prieten cu mine iar pe el nici nu l-a intrebatwinking
2.Cum am spus. radea si se prostea si cand m-a vazut s-a oprit din ras si s-a pus cuminte pe banca laughing
3.Se uita la mine din 3 in 3 minute. laughing bine si eu ma uitam la ea da' nu conteaza

Ma rog. merci oricum de raspuns. mai astept si altele ^^

Adolescenta asta... laughing
Noroc cu dilema ta!

| Martina5 a răspuns:

Da cred ca ii place de tine.

| zTonia a răspuns:

Probabil. reactia ei ar putea fi din cauza ca nu a vrut sa crezi ca este prea copilaroasa pentru tine

| RaspunsuriBune explică:

Paai. nu ii spun pentru ca-s prea rusinos. Am pus si o intrebare prin care am intrebat cum sa nu mai fiu rusinos. nu i-am dat de cap inca laughing

| RaspunsuriBune explică:

Daa deci a trecut mult timp de la întrebarea asta, dar acum mi-am adus aminte de ea, şi. chiar mă plăcea fata. Am fost cu ea o săptămână laughing Asta s-a întâmplat acum vreo 2-3-4 luni dar nu contează.