Posibil,fetele devin mai timide in preajma baietilor pe care ii plac.Dar cine stie, poate doar s-a rusinat cand te-a vazut.
Paaai. si de ce doar s-a rusinat cand m-a vazut? ce motiv ar fi avut? ca atunci cand facuse cunostinta cu mine nu facuse asa.
Cine le intelege pe fete? Chiar daca sunt fata asta nu inseamna ca le inteleg mai usor .Si eu mai fac asta in preajma unui baiat pe care-l simpatizez.Cine stie.
Mersi. m-ai facut mai confuz decat eram deja .
Ma pricep la asta
Dar tie iti place de ea? Daca da, de ce nu o intrebi pur si simplu daca te place.SCAPI DE INDOIELI!
Deci da sunt cam 3 chestii
1.M-a intrebat cum ma cheama imediat ce m-a vazut. si mai era un prieten cu mine iar pe el nici nu l-a intrebat
2.Cum am spus. radea si se prostea si cand m-a vazut s-a oprit din ras si s-a pus cuminte pe banca
3.Se uita la mine din 3 in 3 minute. bine si eu ma uitam la ea da' nu conteaza
Ma rog. merci oricum de raspuns. mai astept si altele ^^
Adolescenta asta...
Noroc cu dilema ta!
Probabil. reactia ei ar putea fi din cauza ca nu a vrut sa crezi ca este prea copilaroasa pentru tine
Paai. nu ii spun pentru ca-s prea rusinos. Am pus si o intrebare prin care am intrebat cum sa nu mai fiu rusinos. nu i-am dat de cap inca
Daa deci a trecut mult timp de la întrebarea asta, dar acum mi-am adus aminte de ea, şi. chiar mă plăcea fata. Am fost cu ea o săptămână Asta s-a întâmplat acum vreo 2-3-4 luni dar nu contează.