anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am facut o prostie imensa. Deci am 13 ani, si am niste colege care fumeaza. ele sunt si prietenele mele.Azi m-au chemat dupa ore pe un deal si mi-au dat si mie o togara. Dupa am inceput sa fumez si am fumat vreo 5-6 tigari. Problema este eu am si niste probleme la plamani, caci am cazut o data pe burta si dupa nu mai puteam sa respir si de atunci ma dor plamani si tusesc des si acum sunt ametita de nu mai pot. Mie rau, ma doare capul, nici nu mai stiu ce e cu mine. ajutati-ma va rog crying

Răspuns Câştigător
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

NU MAI FUMA.CE-O FOST IN CAPU TAU SA SI MERGI CU ELE CAND AI STIUT CE VOR, DARAMITE SA MAI SI TRAGI.SI daca ar fi totul in regula ai 13 ani, vrei sa-ti mananci plamani cu totul inainte de 20 ani? Ii mai putin periculos si mai distractiv sexu decat fumatu.Te plictisesti fa sex nu fuma smugwinking Si eu am crescut printre fumatori si mi so oferit de multe ori da am rezistatsi acu ma mandresc cu astawinking

1 răspuns:
| DianaDaiana1991 a răspuns:

Ameteala o sa-ti treaca... Bea o cana de ceai sau lapte si baga-te la nani, pe maine vei fi bine happy Nu mai fuma!