Ştii cum sunt învăţaţi cei care merg la cursurile de înot? E mai greu de explicat în scris, dar e simplu de făcut. Puneţi ambele palme în jurul gâtului astfel încât degetele din mijloc să se se atingă (vârfurile lor), iar fiecare palmă să fie la baza fiecărei urechi. După care apasă cu putere la baza urechii, pentru a forţa apa care stă ca într-un căuş să iasă de acolo.
Cred că ar fi bine să faci asta pentru a nu te trezi cu o otită, sau alte complicaţii. O altă idee ar fi să foloseşti un uscător de păr, să ţii acolo de câteva ori, preţ de câteva secunde, până se usucă apa, se evaporă forţat.
Sper să te fi ajutat.
Multumesc! am inteles unpic mai greu cum sa-mi tin mainile dar dupa ce am facut de 2 ori ce mi-ai spus tu, mi-am revenit
Mersi
Mă bucur că te-am putut ajuta. Am uitat să precizez că palmele se pun în jurul gătului, astfel încât degetele din mijloc să se atingă în spate, la ceafă. Apoi, apăsarea la baza urechilor se face cu podul fiecarei palme, apăsarea se face în sus, pentru a forţa ieşirea apei.
Sau se poate face cu o singură mână, după ce se înţelege metoda cu 2 mâini. O zi excelentă.