| angipissi a întrebat:

Azi am observat ca sunt cam grasa, va rog sa ma ajutati o dieta un site cu exercitii cu diete orice! Dau funda chiar astazi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dieta strict vegetariana -exclude toate alimentele de origine animala: carnea de pui, peste, vita, porc, lactatele, ouale si branza. Mierea este de asemenea condamnata, la fel si ceara de albine. Dieta strict vegetariana este foarte dificil de respectat, caci, daca este urmata strict, ar trebui sa excluda toate produsele derivate din animale utilizate in preparatele din comert (biscuitii sau prajiturile care contin lapte sau oua, toti aditivii alimentari provenind din diferite parte din animale, etc.) Singura solutie este prepararea tuturor alimentelor la domiciliu, pentru a verifica provenienta ingredientelor. Dieta strict vegetariana se bazeaza pe fasole, linte, nuci, seminte si soia (pentru proteine), cereale si legume bogate in amidon (pentru carbohidrati), seminte si uleiuri pentru grasimi. Acest tip de dieta prezinta un risc crescut de carente de calciu, fier, vitamina B2 si B12.

Asta pentru slabit mai repejor:
Bea cat mai multa apa zilnic – asta te ajuta sa elimini impuritatile si grasimea din organism
Imparte mesele in 5-6 mai mici – astfel iti vei accelera metabolismul si nu iti va fi prea foame intre mese
Mareste consumul de fructe si legume – acestea contin multe vitamine
Redu consumul de grasimi – incearca sa nu mananci mai mult de 20 de grame pe zi
Fa exercitii 30 de minute pe zi – plimba-te sau fa un sport
Gaseste-ti un hobby – picteaza sau tricoteaza ca sa iti mentii mainile ocupate
Nu manca seara – incearca sa nu mananci macar cu 2 ore inainte de a te culca
Consuma mai multe fibre – alege paste si paine integrale
Curata-te si detoxifiaza-te – este foarte important sa elimini toxinele si si chimicalele din organism, pentru a ii permite sa functioneze normal

Cateva Idei pentru slabit repede:
Bea cat mai multa apa zilnic – asta te ajuta sa elimini impuritatile si grasimea din organism
Imparte mesele in 5-6 mai mici – astfel iti vei accelera metabolismul si nu iti va fi prea foame intre mese
Mareste consumul de fructe si legume – acestea contin multe vitamine
Redu consumul de grasimi – incearca sa nu mananci mai mult de 20 de grame pe zi
Fa exercitii 30 de minute pe zi – plimba-te sau fa un sport
Gaseste-ti un hobby – picteaza sau tricoteaza ca sa iti mentii mainile ocupate
Nu manca seara – incearca sa nu mananci macar cu 2 ore inainte de a te culca
Consuma mai multe fibre – alege paste si paine integrale
Curata-te si detoxifiaza-te – este foarte important sa elimini toxinele si si chimicalele din organism, pentru a ii permite sa functioneze normal.

8 răspunsuri:
| alessia a răspuns:

Pai daca nu esti majora.nu e bine o dieta! poti sa faci mult sport sa mergi la sala asta sigur ajuta! stiu din propia experienta pup si bafta!

| SkyFly a răspuns:

Salut! Depinde ce inseamna grasa la tine, daca ai cateva kilograme in plus nu-i nicio problema, poate le-ai acumulat din cauza stresului si cum au aparut tot asa o sa dispara. Nu stiu ce varsta ai insa nu cred ca e bine sa ai o dieta de acum, te poate afecta mai tarziu, mai bine fa mult sport, mergi la sala, daca nu ai timpul liber necesar poti face acasa ceva exercitii cum ar fi multe multe abdomene. Mananca sanatos, nu te infometa, mananca ce iti place insa cu ratiune si moderatie.
Sper ca am fost de folos. happy

Răspuns utilizator avertizat
| PlayBoySTAR a răspuns:

Lamai apa pui abdomene fuga

| Lyiia_3516 a răspuns:

Faci multe abdomente, flotari, genoflexiuni si in fiecare dimineata gimnastica.

Sau daca poti mergi in fiecare zi si alergi...sau macar la 2-3 zile.

Succes!

Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu uita...ca hobbye gaseste-ti mai bine ceva ce sa contina totusi o activitate cat mai mare de pierdere a toxinelor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, iti dau un raspuns si acesta este : www.dieta-ta.ro si vei gasi ceva interesant!

| Sergiulikboy a răspuns:

Incearca sa eviti carbohidratii
ex:painea
Sa nu mai mananci dupa ora 18
Incearca sa faci si putin sport
Evita ducliurile, mancarile "Fast Food", si alimentele prjite (mai bine fierbele"
Mananca doar carne da peste si pui
Si nu te lasa prada Poftei