Aceasi problema o are o colega de-a mea... (sigur nu esti ea?). Ii place de un baiat cu care sta in banca, el mi-a spus si mie si altor fete ca o place, dar unu baiat i-a spus ca nu o place. Eu cred ca, la fel ca in cazul tau, astia doi colegi ai mei se plac, doar ca lui ii e putin rusine... e genu' ala de baiat ce se emotioneaza repede (sa-l vezi la orele de mate ). Eu una cred ca te place si cred ca spune celorlalti ca nu e adevarat din mai multe motive:
1) Ii e rusine (nu intelege gresit: ii e rusine pur si simplu, nu ii e rusine cu tine)
2) Ii e teama ca daca ii spune unui coleg ca te place acela o sa inceapa sa strige in gura mare ca tu si cu el erati intr-un copac...
3) (asta e in cazul colegei mele)- de fiecare baiat de care i-a placut s-a despartit in cateva saptamani si repet, in cazul colegei mele si poate ii e frica sa nu se desparta si de el daca incep o relatie...
Oricum, sper ca ti-am fost de folos. Am dat exemplul colegei mele pentru ca voi doua aveti un caz foarte asemanator.
@Maya, eu inteleg, am dat doar un exemplu pentru ca cazurile sunt foarte asemanatoare
@madalina2811.eu nu stau cu el in banca, eu stau cu o fata.si nu sunt colega ta