| Maya_8602 a întrebat:

TPU! Azi ca in fiecare zi. vorbeste cu mine, imi zambeste ma face sa rad, azi a stat in spatele meu toata ziua.si un coleg a zis ceva de genul simt o atractie intre voi.si am inceput amandoi sa radem si sa ne uitam unul la altul. Dar pur si simplu cand il intreaba cineva iti place de ea, spune nu chiar daca nu sunt de fata.(desi am fost impreuna si colegii nu au stiut ca am fost 2 aproape 3 luni >>>>impreuna)ce probleme.la clasa a 7-a.offffff.Va rog multe sfaturi si raspunsuri. dar nu jignitoare sau in alt mod. Dau funda la cel mai bun raspuns si vot la ceilalti

3 răspunsuri:
| xDcreepy a răspuns:

Aceasi problema o are o colega de-a mea... (sigur nu esti ea?). Ii place de un baiat cu care sta in banca, el mi-a spus si mie si altor fete ca o place, dar unu baiat i-a spus ca nu o place. Eu cred ca, la fel ca in cazul tau, astia doi colegi ai mei se plac, doar ca lui ii e putin rusine... e genu' ala de baiat ce se emotioneaza repede (sa-l vezi la orele de mate ). Eu una cred ca te place si cred ca spune celorlalti ca nu e adevarat din mai multe motive:
1) Ii e rusine (nu intelege gresit: ii e rusine pur si simplu, nu ii e rusine cu tine)
2) Ii e teama ca daca ii spune unui coleg ca te place acela o sa inceapa sa strige in gura mare ca tu si cu el erati intr-un copac...
3) (asta e in cazul colegei mele)- de fiecare baiat de care i-a placut s-a despartit in cateva saptamani si repet, in cazul colegei mele si poate ii e frica sa nu se desparta si de el daca incep o relatie...
Oricum, sper ca ti-am fost de folos. Am dat exemplul colegei mele pentru ca voi doua aveti un caz foarte asemanator.

| xDcreepy a răspuns:

@Maya, eu inteleg, am dat doar un exemplu pentru ca cazurile sunt foarte asemanatoarebig grin

| Maya_8602 explică:

@madalina2811.eu nu stau cu el in banca, eu stau cu o fata.si nu sunt colega tahappy