Heii IpodColorat!
Nu trebuie sa te temi, e doar o simpla cearta sau neintelegere.Intre prieten apar adesea tot felul de discutii.Sunt sigura ca nici ea nu se simte bine pentru ca v-ati certat.Amandoua aveti pareri diferite: ei i se pare mai usor daca te duci tu la ea,iar tie invers. Ma gandesc ca poate parintii ei nu o lasa sa vina la tine[pentru ca stai in cealalta parte a orasului] si nu vrea sa iti zica.E doar o simpla parere din mii si mii. Insa in loc sa va certati,incercati sa gasiti o solutie
Poate mergeti in oras, la un restaurant, parc sau mall.
Sper ca problema sa se rezolve si mult succes :*
Pai...daca iti era cea mai buna prietena trebuia sa te inteleaga si ea p tine ca nu poti sa te duci doar uh la ea` si daca nu o suporta p fata aia dc sa iasa cu ea? ca sa te determine p tine sa te duci uh la ea? sa te faca geloasa cred ca...
Pai daca vreti sa fiti prietene ar trebui sa inteleaga sh sa vina sh ea la tine. Adica sa va duceti azi u pe la ea sh mane ea pe la tine dc nu accepta nu iti e adevarata prietena eu asa fac cu prietena mea sh sta ff departe de mine eu sh ia dam bani la masina cate 4 lei dus intors ca sa ne intalnim. Vineri a f pe la mine si eu ma duc la ea marti chiar dc ne vedem la scoala.
Buna!
Pai, ai putea sa-i spui "ok, vin la tine la bloc dar ne mai si plimbam prin alte locuri ca ne plictisim numa acolo". Ia-o altfel, poate mama/tatal ei n-o lasa sa mearga altundeva, si ii este rusine sa recunoasca. Ar trebuii sa dicuti cu ea, si sa aflii adevaratul motiv.
O zi buna!