| AirănMeidăn a întrebat:

Buna TPU azi de dimineata ma indreptam spre scoala si pe tramvai era aglomeratie, stateam pe scaun si in lateralul meu statea in picioare un barbat de vreo 45-50 de ani si acest domn se tot impingea pe mine si isi tinea mana pe pieptul meu si ma pipaia cu degetele, iar eu ma tot miscam ca sa-l fac sa se dea la o parte dar apoi isi punea din nou mana pe mine si ma pipaia si tot asa;((vreau sa-i spun lui tati dar mi-e rusine ce sa fac am ramas traumatizata, precizez ca nu e prima experienta de genul
vedeti de asta avem nevoie de feminism

20 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Daca ti-a placut, normal ca nu ai schitat nimic, si nu ai zis da'te mai incolo. Zbiara la el, fa galagie, atrage atentia sa se uite oameni la tine.Eu nu am vazut sa se intample asta in autobuz sau etc(bine, si la cat de rar merg eu laughing cu aotobuzu. )In fine, pe scurt daca o mai patesti, zbiara, atrage atentia xD zbiara in gura mare sa isi tina mainile acasa fa ceva

| RAY a răspuns:

Tu esti femeie? te credeam mascul mai dezamagit

| AirănMeidăn explică (pentru RAY):

sunt fata, nu mascul

| RAY a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Alti nu au vazut ca te mangaie?

| AirănMeidăn explică (pentru RAY):

nu stiu, nu cred

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Feminismul este o miscare care reprezinta lupta femeilor pentru drepturi egale, nu vad legatura...

| AirănMeidăn explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

pacat ca a devenit altceva feminismul asta

| danutzu96 a răspuns:

Si la mine in autobuz sunt tot felul de specimene. Noi mergeam la liceu indesati ca pe cartofi si cu usile care nu se mai inchideau. O sa te mai inalnesti cu dintrastia asa ca nu te mai speria.

| DimLight a răspuns:

LOL cred ca eram eu deghizat in middle age crisis man

| Scarbo a răspuns:

Vroiam doar sa te intreb cat e ceasul...

| DonaldTrump a răspuns:

Holy ***! Pedofili astia, eu zic sa ii zici lu taicatu'. Dar na' asta asta e doar inceputul dupa ce vin sirienii aia aci o sa fie interzis sa zici feminism straight face. Romania tara europeana.

| thewomaninwhite a răspuns:

Doamne! Cine stie ce pervers o fi fost! Ar fi trebuit sa incepi sa tipi lael atunci in tramvai ca sa atragi atentia persoanelor din jur. Daca tu nu ai ripostat, poate s-a gandit ca iti place, dar vrei sa te prefaci.

| Neberius13 a răspuns:

Ma chemi pe mine să-i *** o bătaie de se cacă pe el. No acuma serios ma, îi zici și ce face? Merge cu tine zilnic? Cine mama dracu are atâta timp. Tot se găsesc de ăștia. Și cât despre rușine mai dă-o dracu mă, în zilele noastre cu rușinea mori de foame. Deci, vin să-i rup capul, sau înveți tu să îi zici să meargă dracu? Îl tot lasi pana își permite să-ţi fută și un viol că no, di ce nu. Ești fetita mare ți-au crescut și sânii, descurca-te

| AirănMeidăn explică (pentru Neberius13):

iti dai seama c-am si exagerat putin in intrebare, totusi era super ciudat, si nu stiu daca vine sau nu zilnic cu mine. sper sa nu
oricum prin clasa a 5a sau a 6a incepuse unul tot asa sa isi dea laba langa mine pe tramvai, nu prea stiam ce face dar stiam eu ca nu e semn bun
n-am ramas traumatizata in orice caz. cred ca nu
oricum neberius tu ce faci

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Woah
woah
woah

| Neberius13 a răspuns:

Nu multe, la muncă, mă ascund în depozit să stau pe net. Stealth training. Oricum mă exagerat sau nu pune piciorul în prag. Bărbații sunt psihologic asemănători cu câinii. Dacă îi lași să creadă că-i după ei, you're ducked. Pe de altă parte eu după 3 ani de armată cu doamna general (iubita mea) dacă urla "David, culcat" mă arunc pe jos în mijlocul orașului și până la următoarea comandă nu mișc. Nu-i asa greu și nici nu necesită 3 ani pentru un comportament decent.

| Argelean a răspuns:

Dragoste la prima vedere.

| murloc a răspuns:

Niste pancarte si o turma de tipe goale care urla si vandalizeaza ar oprii manifestarile de genul? Ar trebuii sa fim educati in primul rand (spre deosebire de batranel) ca toti suntem oameni indiferent de religie, sex rasa, nu ca femeile ar avea nevoie privilegii sau barbatii ar avea drept de posesie asupra femeilor. Sunt TOTAL CONTRA feminismului modern, il consider o tampenie. Ne trebuie EDUCATIE in primul rand. In plus, feminismul e ineficient. Crezi ca tipul ala daca vedea de dimineata inainte sa ia autobuzul turma de bovine dezbracate care urla, nu ar mai fii reactionat asa in autobuz? Cred ca il durea in c*r si probabil mai fu*tea si o laba pe geam.

| Morelove a răspuns:

Auzi data viitoare te ridici si il impingi, ii spui sa se potoleasca si chemi soferu. Ce mama dracu! Au ajuns pedofilii si in tramvai? Crede-ma. Daca era plin cum zici tu se gasea acolo o persoana cu curaj sa te apere. Succes. Numai pedofili in ***! Ai grija de tine!

| TeoTyo a răspuns:

Spune.i tatalui tau sau mamei tale pentru ca nu e in regula sa se tot intample asta. Si pe noi ne urmarea un betiv prin parc pana cand a inceput sa alerge dupa noi si am fugit. Alt exemplu....pe undr stau eu este ceva cu armata si iarba si caini si soldati(nu.mi vine denumirea lor exacta acum) fiind inconjurat de gard si copaci noi de plimbam pe acolo si cand m.am uitat odata la "soldatul" de langa gard. Zambea ca un afemeiat si isi facea l**a. Am ramas traumatizata si le.am zis parintilor. De atunci nu am mai avut probleme! happy