Buna! Cand il vezi ca este mai relaxat te duci la el si ii spui ca vrei sa discutati. Ii poti spune ca sunt o multime de lucruri pe care nu le-ai vazut, vizitat si ca vei face excursia impreuna cu prietenii tai din Romania, vei recupera o parte din timpul pierdut de cand nu i-ai mai vazut si veti petrece clipe frumoase impreuna. In plus, vor fi si profesorii si ai o ocazie sa interactionezi cu multe persoane, cunoscute si necunoscute timp de 3 saptamani si 3 zile. Roaga-l sa te asculte cat timp ii spui ceea ce ai de spus, si apoi sa iti spuna parerea lui. Incearca sa nu ridici tonul la el, iar daca si de aceasta data te va refuza nu incepe sa plangi, sa tipi. Spune-i calma "Bine, cum spui tu. Dar te rog frumos sa te mai gandesti. Imi e foarte dor de prietenii mei din Romania si mi-ar face mare placere sa merg" iar apoi pleci linistita. Tuturor parintilor le este greu sa accepte ca (,) copiii lor au mai crescut, si se pot descurca si singuri. Iar cat despre faptul ca mergi singura cu avionul, spune-i ca nu este prima data si sa aiba incredere in tine ca te vei descurca. Sunt sigura ca se va mai gandii si va accepta. Bafta! Take care! :*
VulpeaDinUmbra întreabă: