| jessica1234 a întrebat:

Azi este ziua mea! Fac 14 ani! Si sint foarte suparata! Toată lumea a uitat de ziua mea! Nimeni nu mi-au spus,, la
Multi ani" nici măcar un cadou sau ceva! Părinții mei si sora mea
Au plecat la o nunta si eu trebuie sa stau singura acasa de ziua mea!
Cu prietena mea o sa
Merg maine la un suc!
Ma simt ca nu sunt dorita de ceilalți din jur! Toată lumea ma tratează ca pe o cârpa! crying sad crying. Ce ma sfătuiți sa fac?
Fundița! crying crying crying crying

Răspuns Câştigător
| Ilovemusic1234 a răspuns:

La multi ani, draga :*! Imi pare rau pentru situatia ta sad. Probabil iti vor face o surpriza maine happy :*

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Prin asta vrei tu să ne faci să îți spunem "la mulți ani"? Ok...La mulți ani.

| pufulescu a răspuns:

In primul rand LA MULTI ANI!
In al doilea stai calma ca nu are rost sa te enervezi si sa ajungi sa bei de suparare in rand cu mine :-)! Parintii si sora ta ti-au urat cele de cuviinta si au plecat la nunta fiindca aveau o obligatie iar de distrat te poti distra maine cand iesi, chiar iti poti face si de cap!

| Voidwithin a răspuns:

Poate suna dur dar...
Viata e mai mult decat atat, cel putin pentru mine.
Treci peste si tine minte ca trebuie sa te simti bine in fiecare zi din an nu doar intr-o anume zi. Nimeni nu-ti poate face viata fericita in afara de tine, tu decizi daca sa fii fericita sau nu.

| Hitler666MD a răspuns:

1. La multi ani!
2. Da esti o carpa daca iti pasa de un fleac, eu nici macar nu zic "multumesc"
daca cineva imi ureaza, fiindca ziua de nastere e un fleac
3. Ca sa nu fii o carpa nu trebuie sa-ti pese de asa prostie, mai bine du-te cu prietena la un suc si discuta niste probleme mai importante.
4. Daca vrei sa te ajut mai in detailat scriemi mesaj privat cu ce te deranjeaza si te ajut.
5. Fii fericita, esti sanatoasa si asta e principalul.
6. Sper ca te-am ajutat.
Bafta!

| CelTimid321 a răspuns:

Stai linistita, tocmai ce a fost ziua mea si nici un prieten nu mi-a facut urari, nici macar cei cu care ies in oras seara de seara. Nu trebuie sa te simti exclusa, si nu cred ca parintii tai au uitat, poate iti pregatesc o surpriza.

| Ilovemusic1234 a răspuns:

Multumesc pentru fundita, draga :*
Mno, mai esti trista? happy
Ti-au facut vreo surpriza? happy