Ii acorzi tu o prea mare importanta ei, nu e cu nimic deosebita, nu iti mai fie frica, imaginatia iti joaca feste.
Ce ar fi sa te imprietenesti cu ea? si sa lasi toate prostiile astea, sa nu mai judeci omul fara sa-l cunosti? si sa nu iti mai faci scenarii
Crede-ma am incercat sa o ajut fiindca sincer imi e mila de ea dar m-a respins de multe ori.Si NICIODATA, NICIODATA in viata mea nu am judecat pe nimeni dupa cum arata crede-ma.Nu sunt genul ala de persoana care se ia de toti nu eu sunt o fire foarte calma, educat si nu sunt un "fat-frumos" sincer sunt un slabanog cu cosuri pe fata.Iar azi cand am fost la liceu ea era tot timpul cu capul pe banca si crede-ma ea e o fata frumoasa, nici nu s-ar uita la unul ca mine.
O judeci in sensul ca spui ca e ciudata...nu e ciudata ci doar e greu sa isi faca prieteni, considera ca nimeni n-ar intelege-o dar daca ai incerca sa te "dai"pe langa ea ai reusi sa o faci prietena.in legatura cu aspectul tau" slabanog, si plin de cosuri'dc ai o asa parere proasta despre tine... daca tu aia o astfel de parere cum ai vrea ca ceilalti sa te vada? esti in crestere, cosuri a avut toata lumea nu esti primul sau ultimul(iubeste-te mai mult)
Ai grija de tenul tau spalate dimineata si seara...cu ceai de musetel(usuca cosurile si vor cadea cojitele alea), cumpara de la farmacie sapun cu glicerina si o crema de galbenele, incearca sa stai mai mult la soare(si soarele usuca cosurile)
Poate masa ta se zgaltaia?
Nu stiu, eu nu cred in paranormal, si trebuie sa fie vreo explicatie logica, fata aceea e doar sumbra, nimic mai mult, nimic mai putin.
Nici eu nu crede-am in paranormal pana atunci.Pentru tot trebuie sa existe o explicatie asta e cert dar crede-ma a fost real.Un exemplu:ia in mana un pix si incepe sa scrii o propozitie dar in acelasi timp apuca cu mana stanga capul de sus al pixului si misca in diferite direcţi in timp ce scrii...asta mi-s-a intamplat mie.Iar banca nu se zgaltaia fiindca eu aveam mana pe banca si era INTACTA.
A fost o coincidenta ca s a uitat la tine, iar dupa asta poate a fost cutremur ))
Păi.dacă e așa cum zici tu...se poate (probabil) ca fata aia...să fie... posedată...(acum îmi dau cu părerea.da' după ce ai zis tu..cam asta se înțelege).